Vége a megpróbáltatásoknak Pintácsi Viki számára

Megannyi sorscsapás után újra rátalált a boldogság az énekesnőre

2014/07/13
pintácsi_viki
Fotó: Pintácsi Viki/Facebook

Pintácsi Viki fotós-énekesnőre – Szandi nővérére –  a sok megpróbáltatás után újra rámosolygott a boldogság.  

Viki – bár nem egy panaszkodós fajta – elég nehéz időszakot tudhat maga mögött. Kisfia nemrég gyógyult a leukémiából, házukat kirabolták, autóját totálkárosra törték, és még mindezek fejébe 2 éve el is váltak útjai gyermekei apjától – tették mindezt a legnagyobb fájdalom közepette. Ám Viki mindezeket a megpróbáltatásokat próbatételnek fogja fel, és tudja mindezt azért mérte rájuk a sors, hogy tanuljanak belőle. Aztán másfél éve rámosolygott Ámor, és élete azóta gyökeresen megváltozott.

Tavaly január elején ismertem meg Ivánt, akivel másfél éve szeretjük, és nagyon jól kiegészítjük egymást. Ő civil, szoftverfejlesztő mérnök, de szerencsére imádja a zenét és a gyerekeket, valamint az összes kutyánkat. Számomra nagyon fontos volt, hogy ha valakivel komolyan új életet kezdek, az ne csak elfogadja, hanem szívből szeresse is a gyermekeimet. Ez nekem sem esik nehezemre, így határozottan örültem, hogy ő is hozott egy kislányt, Vikit (13) a kapcsolatunkba. A családunk így teljes és boldog – mondta el Viki a Blikknek, aki két olyan hivatásra is rátalált, amiben tehetségét és kreativitását is kiélheti.

A retró zenekarommal és interaktív gyerekműsorommal rendszeresen fellépek, emellett nagy örömmel segítek nőtársaimnak egy sminkes és egy fodrász segítségével megmutatni, hogyan ragyogjanak és csábítsanak a szépségükkel – tette hozzá az énekesnő, aki a Nővarázsoló Műhely programban több száz hozzá hasonló anyukának adta már vissza az önbizalmát. 

pintácsi2
Pintácsi Viki gyermekei körében – Fotó: Pintácsi Viki Facebook oldala

Viki énekesi karrierje mellett fotózni is szokott, és ki más lehetne legautentikusabb modellje, mint a 15 éves gyönyörű lánya Anka – akinek idomait és kék szemeit elnézve – akár topmodell is lehetne. (Blikk információi alapján rcnews.hu)

Hozzászólások