Szerelme miatt rúgták ki Andor Évát?

Karrierje és magánélete is válságba került

2015/05/21

Szerelme miatt kellett távoznia Andor Évának a TV2-től: a kollégák által gyűlölt főszerkesztőt két hónappal korábban bocsátotta el a csatorna, így nem volt meglepő, hogy őt is menesztették.

Két hónappal párja távozása után Andor Évának is ott kellett hagynia a TV2-t. A kollégái szerint a híradós érezte, hogy neki sem lesz maradása az egykori főszerkesztő távozása után, de reménykedett abban, hogy 13 év után van maradása.

A volt főszerkesztő, aki egyébként 10 évvel idősebb Évánál, sok kolléga távozásáért felelős, kollégái pedig nem különösebben kedvelték, sőt, sok pletyka is szárnyra kapott róla – például intim viszonyáról egy gyakornokkal.

„A volt főszerkesztő túl sok emberrel keveredett szinte vérre menő konfliktusba, nem egy híresség nagy port kavart távozását is az ő nevéhez kötik. Az egyik TV2-es topsztár például sokáig a legjobb barátjának számított, ma azonban már köszönő viszonyban sincsenek. Ezek az előzmények afféle sötét felhőként vetültek Andor Évára, akinek emberi kapcsolatait jócskán befolyásolta a volt főszerkesztővel folytatott viszonya” – mesélte a Story egyik forrása.

andor
Andor Éva szerelme miatt távozik a csatornától? (Forrás: TV2)

A csatornánál többen is aggódtak Andor Éváért, amikor 2006-ban beleszeretett a volt főszerkesztőbe, hiszen a csendes, visszahúzódó híradós ezzel még inkább a magányba menekült. Szerelmével még egy közös képük sincs, nem járnak együtt társaságba, sőt, a férfi nevét sem említi soha. Talán mindez betudható annak, hogy párja már túl van egy házasságon, melyből gyereke is született, így nem akarja kiteregetni a magánéletüket – amiből a közös gyermek még hiányzik…

„A párommal a válása után ismerkedtem meg, ő akkor már édesapa volt, de rögtön az elején biztosított arról, hogy tőlem is szeretne majd gyereket. Nem akar megfosztani az anyaság örömétől” – nyilatkozta Éva korábban, ám negyven évesen még mindig nincs gyermeke. 

Hozzászólások