A szerelmes férfi testbeszéde – honnan tudhatod, ha szeret?

Ismerd fel a jeleket, ha odavan érted!

2014/11/03

A szerelmes férfi nem tudja titkolni, ha tetszel neki, annál is inkább, mert tudat alatt is magadra vonzod a tekintetét.

Ha belemerültök a beszélgetésbe, természetes, hogy partnered téged néz, de ha azt veszed észre, hogy az étlapot böngészve is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés.

Talán, mert épp rajtakaptad, hogy titokban téged nézett, vagy, mert a saját érzelmei még számára is szokatlanok, a szerelmes pasi arcán gyakran megfigyelheted a zavart mosolyt is.

 

475452897

A szerelmes férfi mindig szemben szeret ülni, állni partnerével nyilvános helyen és ha teheti, minél közelebb akar hozzá kerülni.

Mindig kihúzza magát, hogy ezzel is magasabbnak, erősebbnek hasson, ez az ösztön onnan eredeztethető, hogy az erősebb és nagyobb hím képesebb megvédeni a szeretett nőt, biztonságban tudni és mi másra is vágyna egy nő, mint biztonságra?

Tudatalatt mindig lemásolja a nő mozdulatait, gesztusait. Ha például a nő oldalra hajtja a fejét, a férfi is követni fogja ebben, ha a nő mosolyra húzza a száját, a férfi is elmosolyodik.

 

517348301

– Sokkal többet igazgatja a haját, a gallérját, dörzsölgeti az állát a szeretett nő jelenlétében.

– Hiába tűnik fel a színtéren egy csinibaba, rá se néz, nem is érdekli más, annyira elbűvöli a szerelme.

Ezek mind-mind olyan jelek, amelyeknek a jelenléte garantálhatja, hogy a férfi igazán szerelmes és senki másra nem vágyik, csak álmai nőjére.


Hozzászólások