Szerencsenapok 2015-ben a horoszkópod szerint – 2.rész

Most megtudhatod, hogy mikor várhat rád öröm!

2015/01/20
2015-ben olyan dolgok is sikerülhetnek, amelyekről korábban álmodni sem mertél! Most megtudhatod, mely napokon lehetsz biztosan szerencsés!

A többi jegyről tegnap olvashattál az oldalon.

Mérleg

Február 2.
Reformok, kedvező változások, új vállalkozások, növekedett tetterő és vitalitás, új ismeretségek, új ötletek, eszmék és tervek várhatók. Asztrológiai vagy okkult irányú érdeklődés. Pénzbeli sikerek, gyakran utazások. Kiváló időszak az egészségmegőrző programok beindítására – a testgyakorlatoktól kezdve a táplálkozásig.

Május 16.
Észjárásod most felgyorsul, tele vagy új ötletekkel. Maradj nyitott, de most ne hozz fontos döntéseket és ne kötelezd el magad! Lazíts. Légy rugalmasabb.

November 1.
Rég nem látott emberek kereshetnek meg. Jó hírek érkezhetnek barátaid közvetítésével. Kedved támadhat az íráshoz, főleg levelezéshez és ennek most itt is van az ideje.

Woman holding fingers crossed

Skorpió

Március 18.
Fokozott érzékenységeddel embertársaid megértése és a hozzájuk fűződő kapcsolataid hatékonnyá és gyümölcsözővé válnak. Agyad jobb és bal féltekéje szinkronba kerül és hatékony csapatmunkát végez. Megérted az élet szinte bármely dolgát, vagy aspektusát, és erről nehézségek nélkül tudsz nyilatkozni.

Április 12.
Beleérző képességed erősödik. Felfedezheted, hogy van egy belső éned, és ha csendben odafigyelsz rá, ráeszmélhetsz, mennyi mindent tud és taníthat neked! Egyszerre megértőbb leszel másokkal szemben.

Július 16.
Jobb, ha lefoglalod gondolataidat valamivel, és távol tartod magod a vitáktól, mert ebben az esetben bizony óriási szellemi erőkifejtésre leszel képes! Ha nem vagy túl erőszakos, most sikerülhet elfogadtatni nézeteidet.

Szeptember 6.
Intenzív élmények érhetnek, amelyek gyarapítják magadról és a világról szerzett ismereteidet. Belső éned jelez majd, ha változtatnod kell az életeden. Hallgass rá – ez most könnyen fog menni.

Nyilas

Március 1.
Csinálj valami egészen mást, mint amit a terv szerint kellene. Lazíts! Egyszerűen csak hagyd megtörténni az eseményeket és tarts velük – nem fogod megbánni!

Június 21.
Jól érzed magad, lelkileg és fizikailag is, így jól tudsz másokkal együttműködni. Nyugodt, békés, kiegyensúlyozott vagy, és ez sugárzik belőled, ami különösen intim kapcsolataidban érezteti majd jótékony hatását.

Augusztus 2.
Szellemed felfokozott állapotban van, ég a vágytól, hogy új szakmát vagy tárgyat sajátíts el. Ha eddig küszködtél valamilyen műszaki vagy esetleg szellemi probléma megoldásával, most új ötletek vagy fogások jutnak majd eszedbe!

November 1.
Ez most a pozitív érzések és optimizmus időszaka: menj elébe a lehetőségeknek, akkor minden jól alakul, jó időszak ez a beszerzések vagy értékesítések bonyolítására, a jövő tervezésre, az elképzelések végrehajtására.

Woman showing positive pregnancy test

Bak

Május 6.
Rendkívül kedvező időszak ez felszín alatti mélységekben kutakodó tudományok művelésére.

Április 21.
A nagy tervek készítésére és kivitelezésére kiváló ez a nap. Jó alkalom az építkezés vagy felújítás elkezdésére, legyen az egy épület, vagy egy intézmény szervezeti rendszere. Sok mindent megvalósíthatsz, mivel rengeteg energiád van!

Május 6.
Valamilyen előléptetésben lehet részed, hatékonyságod feltétlenül javulni fog. A hatalmi pozíciókban lévő emberekkel most jó kapcsolatokat alakíthatsz ki.

Vízöntő

Február 6.
Egy kis önmérséklettel optimizmusodat és önbizalmadat saját javadra fordíthatod.

Március 10.
Itt az ideje, hogy új feladatokba kezdj, elsimítsd nézeteltéréseidet munkatársaiddal és egyezségre juss egy jogvitában. A körülmények most neked kedveznek!

Július 4.
Ideális időpont az utazásra, akár belföldi, akár külföldi utazásról van szó. Bármilyen tárgyból vizsgázol, biztos lehetsz a sikerben!

Szeptember 8.
Óriási a szabadságvágyad! Jól gondold meg, honnan, vagy miből akarsz szabadulni, egy házasságot most nem kellene felbontanod.

November 25.
Új barátokkal találkozhatsz, új mentorokat szerezhetsz magadnak. Mindenképpen fogadd meg idősebb rokonaid, ismerőseid tanácsait.

happy-couple

Halak

Március 6.
Felerősödhet a beleérző képességed. Figyelj az álmaidra, fogadd meg, amit álmodban mondanak neked!

Április 12.
Alkalmas a nap a feszültségek elsimítására. Most különlegesen szépen tudsz beszélni, és ezzel komoly hatással leszel másokra.

Május 6.
A Plútó mindig hatalmat ad az ember kezébe – most te leszel az, aki diktálhat, akár a munkahelyén, akár a magánéletében.

Hozzászólások