Szerencsenapok 2015-ben – a horoszkópod szerint

Tudd meg, mikor érhet biztosan öröm! 1.rész

2015/01/19
2015-ben olyan dolgok is sikerülhetnek, amelyekről korábban álmodni sem mertél! Most megtudhatod, mely napokon lehetsz biztosan szerencsés!

2015-ben a Jupiter, a szerencse bolygója van ráhatással az életünkre, ezért még olyan dolgok is sikerülhetnek, amiről nem is álmodtunk! Itt az ideje annak, hogy elfelejtsük a tavalyi év, a Szaturnusz kellemetlen hatásait. Engedjük be életünkbe Jupitert, az összes boldog napjával együtt.

Az alábbiakban felsoroljuk egy-két olyan napját az évnek, amikor tényleg pozitív fordulatot vehet az életünk.

Kos

Február 2.
Eszedb jut egy egyszerűnek látszó gondolat, melyből nagyszerű üzlet lesz, ami sok pénzt hozhat – így megszabadulhatsz sok olyan lelki tehertől is, ami nyomaszt.

Március 20.
Bizonyára van olyan dolog, amit elrontottál, és talán nem is bíztál abban, hogy valaha még egyszer megpróbálhatod. Most újra kezdheted, és az újrakezdés sikeres lesz. Talán a legféltettebb álmaidat is megvalósíthatod.

Június 21.
Tényleg hagyhatod,  hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok, megteheted, hogy csak szemlélője legyél az eseményeknek. 

Szeptember 8.
Izgalmas időszak lesz ez a szerelemben, a személyes fejlődésed és önmagad felfedezése terén. Remekül fogod érezni magad, mozgósítani tudod majd belső erőforrásaidat, hogy ki tudj szabadulni a korlátozások és a megszokások fogságából. 

November 10.
Most fény derülhet az igazságra, megismerheted a hamis dolgokat magad körül, és megszabadulhatsz a hízelgőktől is. Láthatod majd, hogy kire van szükséged, és ki az aki árthat.

518203751

Bika

Március 9.
Bármin is dolgozol nézd meg, mi van a felszín alatt. Törekedj rendet teremteni a káoszban, mely rád leselkedik. Kedvező időszak ez felszín alatti mélységekben kutakodó tudományok művelésére. Segítségül hívhatod az okkult tudományokat – pszichológia, jóga, meditáció – vagy bármit, ami megragadja figyelmedet ezen a téren és támogat törekvéseidben.

Május 6.
A Nap és a Plútó kellemesen kapcsolódnak egymáshoz. A napsugár komoly gyógyító erővel rendelkezik.

Július 9.
Pihenj! Lesz elég pénzed ahhoz, hogy jól érezd magad, nem kell szűkölködnöd semmiben. Akár csodák is történhetnek!

November 11.
Van amit szeretnél újrakezdeni? A csillagok most ezt megengedik! Legyen ez a hivatásodban, vagy a szerelmi életedben. Akár újra szerelmes is lehetsz! 

????????????????

Ikrek

Február 19.
Ebben az időszakban ragyogóan tudsz majd a részletekkel foglalkozni, sőt akár a környezeteden is változtathat! Máskor nem szereted az aprólékos munkát, most kifejezetten élvezni fogod.

Március 3.
Most nyugodtan kipróbálhatod a legmerészebb szerencsejátékot is, majdnem biztosan nyerni fogsz! Ha még valamilyen bizonyítvány megszerzésére törekszel, most sokkal gyorsabban fog menni a tanulás, mint máskor.

Augusztus 15.
A Nap és a Vénusz együtt állnak. Ha még egyedülálló vagy, akkor ettől a naptól fogva biztosan nem lesz az. Ez lesz a szerelem nagy napja!

December 11.
Szerencsésen költözhetsz egy új lakásba, egy új városba, de akár egy új országba is! Jól gondold meg, min akarsz változtatni, mert az most sikerülni fog.

517323329

Rák

Február 19.
Sikerül helyes döntéseket hoznod, beszélgetéseidben megtalálod a legjobb hangvételt. Egzisztenciád építésében a legsikeresebb napnak látszik.

Május 22.
Ezt az időszakot töltsd a közeli hozzátartozóid körében, idézzétek fel a közös emlékeket. A családnál nincs is fontosabb.

Október 18.
Energikusságod és saját képességeidbe vetett bizalmad kockázatvállalásra sarkall – most számíthatsz is a sikerre, ha terveid vagy beruházásaid megalapozottak. Ez a tranzit kedvez az új programok beindításának, és szerencsét hoz.

Oroszlán

Március 1.
Az Uránusz a hirtelen jött ötletek bolygója. Megfelelő pillanatban fog eszedbe jutni a legmegfelelőbb megoldás. Ez nem kevés pénzzel is jár, amiből még félre is tudsz tenni.

Október 7.
Tiszta és logikus gondolkodásmódot ad ez a bolygókapcsolat, jó üzleti érzéket, jó előre menetelt minden szellemi munkánál. Kedvező üzleti vállalkozásokat bonyolíthatsz le, melyek tartósnak bizonyulnak. Sikeres utazásokat tehetsz, sikerekben gazdag kapcsolatokat alakíthatsz ki idősebb emberekkel.

December 11.
Egy beszélgetés ráébreszt arra, hogy melyik utat válaszd céljaid elérésének érdekében. Most tényleg megvalósíthatod legmerészebb álmaidat is. Partnerkapcsolatod egyre szorosabbá válik.

dating50

Szűz

Március 18.
Nagyon kreatív időszak kezdődik, és képes leszel intuitív meglátásaidat, tapasztalataidat másokkal is megosztani. Vigyázz azonban, nehogy elmerülj képzelet világodban – most mindennapi környezeted is értékelni tud és erőt meríthet belőled!

Április 21.
Lehet, hogy céljaid elérésének érdekében, módosítanod kell terveiden, de ez egyúttal javítja majd az esélyeidet. Sikeredet  előmozdítja az, ha tudod, mit is akarsz valójában. Ne használj másokat ugródeszkaként eredményid elérésére!

Július 9.
Most az önzetlenségre tevődik át a hangsúly: keressen valamilyen jótékony célú munkát!

Július 21.
Nagyszerű alkalom, hogy szemügyre vegye életét, terveit, családját, foglalkozását, környezetét, vagy bármit, hogy lássa mi az, ami működik, mi az, ami nem. Eközben rengeteget tanulhat önmagáról.

November 11.
Ez egyike azon kellemes és boldog időszakoknak, amikor úgy tűnik, minden az ön szája íze szerint alakul – mindez azonban nem a szerencsének, hanem pozitív hozzáállásának köszönhető!

A következő részben a másik hat jegy legjobb napjait vesszük sorra!

Forrás: Németh Ági

Hozzászólások