Szerencsére Kasza Tibi nem ült a haláljáraton

Élményeiről és a tragédiáról mesélt a showman

2015/03/26

Barcelonában tartózkodott Kasza Tibi és párja a katasztrófa ideje alatt, de szerencsére ők nem szálltak fel a haláljáratra.

Március 24-én kedden Franciaország déli részén lezuhant a Lufthansához tartozó Germanwings egyik járata. A repülőgép Barcelonából Düsseldorfba tartott, a fedélzeten pedig a személyzettel együtt százötven ember tartózkodott – számoltunk be a szerencsétlenségről kedden.

Breaking News – Francia ügyészségi forrás szerint szándékosan törte össze a kedden lezuhant Germanwings-gépet a másodpilóta – közölte egy francia ügyész az AP és a CNN híradása szerint. Az ügyészség szerint a fekete dobozon rögzített hangfelvételek bizonyítják, hogy a másodpilóta nem engedte be a fülkébe a visszatérő kapitányt. A Le Figaro szerint a hangfelvételen hallatszik a másodpilóta lélegzete, mégsem nyit ajtót a kopogtató kollégának. – HVG

Kasza Tibi párjától kapta a háromnapos utazást születésnapjára. Természetesen nagyon jól érezték magukat, ám a katasztrófa híre beárnyékolta kint tartózkodásukat és az emlékeket. Érthető módon nemcsak a helyieket, hanem az egész világot sokkolta a váratlan borzalom.

Ők másnap reggel szálltak fel a hazafelé tartó járatra, ám mellettük utasok vártak ugyanabban az időpontban, ugyanarra a járatra, mint 24 órával azelőtt. Tibi borzasztóan tapintatlannak ítélte meg a helyzetet, ugyanis stábok tömkelege próbálta megszólaltatni az embereket.

Nézd meg a videót!

Hozzászólások