Szerepjáték a szexben – mert az újdonság gyönyörködtet!

Tüzesítsd fel újra a párkapcsolatodat!

2014/11/19

Romantika vagy épp vadságban a szexben. Sok minden hozhat izgalmat, de ahhoz, hogy hosszú távon is felforrósodjon a levegő közöttetek, érdemes kipróbálni a szerepjáték nyújtotta élvezeteket is.

Nővérke, kérem…

Itt nincs helye tétovaságnak. A kedves „beteg” azt teszi, amit te diktálsz. Ebben a szerelésben te döntöd el, hogy mikor kapja meg a kezelted a gyógyszerét. A férfiak nagy többsége imádja a segítőkész egyenruhás hölgyeket: ahogy a rendőrnőket, úgy a nővérkéket is. Persze fontos, hogy a jelmez megmutassa a formákat és ne egy óriási fehér zubbony fedje.

 

142250495

Ártatlanság kora…

Akár elítéljük, akár nem, a fiatalos, egyetemista külső megdobogogtatja az erősebbik nem szívét. Talán azért, mert a fiatalságukat juttatja eszükbe vagy csupán tetszenek nekik a hamvas, ártatlan diáklányok? Mindenesetre a térdzoknyi, skótkockás szoknya és két copf sok pasinál befutó.

 

sexy-girls

Úrinő, vagy mégsem…

Kérlek, csak óvatosan, én nem olyan lány vagyok! Vagy mégis? Ahogy a diáklány, úgy az elérhetetlen végzet asszonya is a vágy netovábbja. Egy úrinős jelmez, fekete magassarkú, decens smink és határozott fellépés olyan érzést kelt a férfiban, hogy csak erre a nőre vágyom, mindent megtennék érte.

Tanárnő kérem, én készültem!

Talán a segítőkész ápolónő és az úrinő keveréke? Rendet teremt, hatalma van, uralkodik, de ott van, ha baj van. A férfiakat talán az iskolás éveikre emlékeztetik? A vágyott biológia vagy matek tanárnőre? Lehet. Mindenesetre a pasik nagy többségét igencsak felizgatja a szűk, gombos blúz a hozzá illő térdszoknyával és az a bizonyos orr végére helyezett szemüveg. A tanári pálca használata már egyénfüggő.

Hozzászólások