Szeresd a tested!

Plus Size vagy? Itt a helyed!

2015/05/15

Ugye ti sem gondoljátok, hogy mindenkinek vékonynak kell lennie? A teltebb vagy éppen duci nők is szeretnének csinosak és vonzóak lenni, a Plus Size nap pedig az izgalmas programok mellett ebben is segít nekik.

A 2. Plus Size nap május 16-án szombaton, a Symbolban kerül megrendezésre, ahol számtalan izgalmas, hasznos programmal találkozhatnak a résztvevők.

A szervezők – Erdős Juci és Tóth Viki – célja, hogy fogadd el és szeresd magad, amelyet a színes és változatos előadások, stílustanácsok hoznak közelebb a résztvevőkhöz.

Miért is nem akarna egy 42-es méret fölötti nő csinosan és stílusosan kinézni? A szombati rendezvényen divatbemutatókkal, standokkal és tanácsokkal könnyen megtalálhatják a hozzájuk illő darabokat mind színben, mind fazonban.

plus

Természetesen – mivel elsősorban nőknek ajánlott napról van szó – nem maradhat ki a szépségtanácsadás, a szexuálterapeuta és az asztrológus tanácsai sem, amely szintén hozzájárul ahhoz, hogy növeljük önbizalmunkat.

A 2. Plus Size napon fellép Mohamed Fatima énekeső is, akivel a koncertje után beszélgetés várható.

A program előadói és fellépői többek között megtalálható a Zaana, a Patent Design, Kelemen Gabi a Kell a púdertől, Kovrig Dóra plus size blogger, Kozma Rita stylist és életmód tanácsadó, Bíró Tünde szexuálpszichológus és még sokan mások…

csapat-799x1024
Erdős Juci plus size fotós (jobb szélen) Kozma Rita stylist (középen) a telt modellekkel

Hozzászólások