Szeretettel gyógyítható a heroinfüggőség

Minden megdől amit eddig a drogfüggőségről tudtál

2016/10/03

Minden amit idáig a heroinfüggőségről vagy bármilyen addikcióról tudtál most megdőlni látszik. Nem kell elvonó, sem gyógyszer. Szeretettel gyógyítható.

Rátaláltam a YouTubeon egy igazán hasznos csatornára. Miután végignéztem jónéhány videót, amit ez a felhasználó osztott meg azon gondolkoztam, hogy miért nincs még több ehhez hasonló. A Kurzgesagt-In a Nutshell érdekes kísérleteket mutat be amit lehetséges, hogy alaphangon nem néznénk meg dokumentumfilmként. Azonban a videók készítői zseniálisak ugyanis tudományos témákat mutat be, a hozzá nem értők számára is világosan. A csatornán lévő videók közül kiválasztottam azt, amelyik szerintem a legérdekesebb: a heroinfüggőségről szól. A tény ami köré épül az egész az az, hogy a komoly függőségek szeretettel gyógyíthatóak.

Mitől alakul ki a heroinfüggőség? A válasz nyilvánvaló: attól, hogy valaki heroint használ. Ezt a fajta kábítószert leginkább két csoport használja: az orvostudományban dolgozók alkalmazzák a betegeken és a drogfüggők. A felvetés amit boncolgat a videó rendkívül érdekes és igaz. Ebben a cikkben nem is szaporítanám tovább a szót, csak bíztatnálak benneteket, hogy nézzétek meg a következő videót! 

Hozzászólások