Szeretkezés férfi szemmel

A csókja íze

2015/10/08

Mit nézel meg előbb rajta? A az arcát vagy a fenekét? Ha a hátsóját bámulod, már te is sejted, hogy nem lesz ez más, csak futó kaland. De ha a szemeit fürkészed, biztos lehetsz benne, hogy elvesztél a tekintetében. A szeretkezés ekkor egészen más értelmet nyer.

Hogy honnan tudom választottál anélkül, hogy kimondtad volna a döntésed eredményét? Mert velem is megesett, és utólag szebb, mint képzeltem. A nők gyakran hiszik azt, hogy képtelenek vagyunk az érzések és érzelmek kimutatására, pedig ennél nagyobbat nem is tévedhetnének. A férfiak sokszor hamarabb szerelembe esnek, mint a nők, de jól titkolják, mert egy ábrándos tekintet mögötti lelepleződés veszélyét gyorsan palástolják egy komorabb, határozottabb nézéssel. Nincs magyarázat, így vagyunk beállítva. De amikor erre a lányra néztem, már én is tudtam, mi a különbség.

szex (5)

Ott állt, velem szemben, félénken a falnak dőlve. Kicsit olyan volt, mint egy sarokba szorított őz, aki a menekülési lehetőséget keresi. Én viszont nem engedtem, mert magamnak akartam. Ha már az enyém, nem fogom engedni. Lehet kicsit cicózni, játszadozni, macska-egér harcba kezdeni, de a végső döntés – ami az enyém -, már régen megszületett. Ma este az enyém lesz, testestül-lelkestül. Fekete ruhájában úgy olvadt bele az éjszaka sötétjébe, hogy sziluettje is csak halovány csík volt az éjszakai festésben. De éreztem minden rezdülését, minden porcikája sugárzott, a pisze orrán gyors egymásutániságban kapkodott levegő melegen áramlott az arcom felé. Puha ajkait érinteni az enyémmel, erre vágytam csak. Már nagyon akartam őt, átkozottul kíváncsi voltam, milyen az íze. Csak higgadtan, nyugodtan hozzáérni, nem szabadott heves reakciókat adnom. Úgy vigyáztam rá, mintha csak porcelán lenne, amit bármikor összetörhetek. A ruhájából óvatosan kicsomagolni. Ezt volt a következő lépés. Szemeim előtt feltárult testének minden apró részlete. A kis szeplők a mellkasán, a halvány barna bőre, a szívverésétől ritmusosan emelkedő melle, vékony dereka. A csókjaimmal akartam betakarni, melegséget adni testének a testemmel. Lúdbőrös bőrének nyugalmat hozni, felhevült mélyének kielégülést. A vágytól olyan hamar készen állt a befogadásomra, hogy alig bírtam visszatartani a szenvedélyt, ami iszonyatosan szétfeszített. De törődni akartam vele, kényeztetni. Finoman, óvatosan nyaldosni puha altestét, aminek olyan aromája volt, mint egy édes körtének. Szaftos és izgató, olyan édesség, amiről nem tudsz lemondani. A kéj pedig egy olyan drog, amiről nem akarok leszokni. Szeretkezés. Még nekem is ízlelnem kell.

Young passionate couple

Csípője íves, kerek, pont a kezembe való. Jó érzés megmarkolni a hátsóját, hol keményen, hol óvatosan, ahogyan megérdemli. Becsusszanni abba a nedves, forró barlangba, amire annyira vágytam, maga volt a tökéletes kielégülés. Lassan mozogni rajta, hogy érezzem minden rezdülését, csókolni a száját, beszívni az illatát és minden egyes sóhaját. Erőteljesen megmarkolni a karját, majd hagyni elernyedni a lábait, amik előtte néhány másodpercig megfeszültek a derekam körül. Vágyni rá, véget nem érő érzésekkel, elrepíteni, hosszúra nyújtott perceken át. Gyönyörködni a kielégüléstől párás tekintetében, a kócos haját simogatni, az arcának minden ívét jó alaposan beégetni az agyamba. Szeretni, a végtelenségig.

Mert már most nagyon szerettem őt.

Hozzászólások