A szeretkezés művészete

Így élheted át a katartikus orgazmust

2015/03/11

Szex és szex között is van különbség, mint ahogy azt is tudjuk, mit jelenti szeretkezni és dugni. Mindkettő különböző mentális és fizikai értékkel bír, és egyikre sem mondhatjuk, hogy jobb, vagy rosszabb lenne a másiknál.

Azt viszont már eldönthetjük, hogy szexualitásunkat milyen szintre szeretnénk emelni. Ahogy azt már írtuk, az ember nagyjából 30 éves korára ér el nemisége csúcsára, de ez nem azt jelenti, hogy onnan már nincs tovább, nincs miben fejlődni. Sőt, talán ekkor jelenti a legnagyobb kihívást, hogy képesek legyünk megújulni, valami olyat vinni a partnerrel együtt töltött testi kapcsolatba, amit addig nem is próbáltunk.

A megújulás, a szexuális együttlétek magasabb szintre emelése megoldás lehet egy olyan helyzetben, amikor már régóta vagytok együtt pároddal és a megszokás jut szerephez, de út arra is, hogy még jobban összecsiszolódjatok és megismerjétek egymást.

Létezik egy olasz kifejezés arra, ami az orgazmus élmény elnyújtását jelenti, és egyre többen gyakorolják kapcsolatukban. Ez a karezza, magyarul völgyorgazmus, ami az orgazmus élmény egy finomabb formája. Nem is magáról a technikáról szól, hanem a szeretkezés során a testet átható finomenergia élvezéséről és észrevételéről szeretkezés közben. Egyszerűen egy olyan állapotot jelent, amikor a középpontban nem a tevékenység áll, nem is a csúcspont elérése, hanem a létrejövő energiák áramlása.

szex

Biztosan érdekes lehet ezt hallani egy olyan világban, ahol a rapid megoldások, a gyorséttermek, a rövid távú kapcsolatok és a gyors szex az uralkodó. Ahhoz, hogy megtapasztald a szexualitásnak ezen szintjét neked is nyitottá kell válnod, megkockáztatom, még arra is képesnek kell lenned, hogy változtass hozzáállásodon és tudatosan kezeld a szeretkezés folyamatát. Furcsa gondolatpáros lehet most számodra, hogyan kezelj tudatosan egy tudattalan élményt, ami az energiák olyasfajta felismeréséről szól, amiket addig észre sem vettél. Pedig, ha belegondolsz, a szex, de leginkább a szeretkezés olyan energiák találkozása, ami egészen más dimenzióba repít. Mindaddig, amíg csak és kizárólag aggyal vagy jelen, nem teszel mást, csak szexelsz, kefélsz, vagy dugsz. Nyersen hangzik, de ez az igazság.

A szeretkezés a kölcsönös öröm adásáról és kapásáról szól, amikor egyformán okoztok boldogságot a másiknak, szerepvállalások nélkül. A legtöbb esetben észre sem vesszük a körülöttünk lévő finomenergiákat, csak a mozgásra figyelünk, mert kizárólag egyetlen cél vezérel: a csúcs elérése, az orgazmus élménye. A völgyorgazmus átéléséhez pedig meg kell tanítani az elmédet arra, hogy minden pillanatban jelen legyen.

szex

A karrezza technika

A technika alkalmazásakor egyáltalán nincs, vagy csak nagyon kevés a mozgás. Az olasz kifejezés magyarul annyit tesz: simogatás. A lényeg, hogy legalább egy órát feküdjetek mozdulatlanul a pároddal, és csak a finom érintések és simogatás erejével kényeztessétek a másikat. Csak akkor mozogjatok egy kicsit, amikor az erekció csökken. A lényeg a gyengédség és a szerelem. Kezdetben próbálgassátok magatokat, eleinte lehet 15-30 perc is, míg a kellő tudatosságig el nem juttok ahhoz, hogy egy órán át a kényeztetésnek és törődésnek ezen formájával jussatok el a csúcsra. Egészen más élmény lesz, mint amihez előtte hozzászoktatok.

Ahhoz, hogy a technika jól működjön, és valódi orgazmus élményt szerezzetek egymásnak, fontos, hogy beszéljétek meg előtte, mit szeretnétek, és hogy mindketten akarjátok az együttlét ezen formáját megélni.

Hozzászólások