Szerettei teszik tönkre Whitney Houston lányát

Állandó a civakodás a családban

2015/03/09

Nem hagynak nyugalmat a kómában fekvő Bobbi Kristina számára hozzátartozói, mindig újabb és újabb botrány robban ki a családban. Ezúttal Whitney Houston lányának nagynénje okoz felfordulást azzal, hogy kitiltotta a kórházból a 21 éves lány férjét.

Hetek óta kómában fekszik Whitney Houston lánya, miután február elején egy vízzel teli fürdőkádban találták eszméletlenül. Bobbi Kristina családja azóta egymással marakodik, egymásra mutogatnak, amikor a felelőst keresik, a legfőbb bűnbaknak pedig a fiatal lány gyerekkori barátját és férjét, Nick Gordont kiáltották ki.

Bobbi Kristina nagynénje ezért úgy döntött, hogy komoly szankciókat vezet be a büntetőjogi eljárás alatt álló fiú ellen: nem teheti be a lábát felesége kórtermébe. Leolah azzal indokolta ezt a döntést, hogy unokahúga megtalálásának napján Gordon nem volt hajlandó tanúvallomást tenni a kiérkező rendőröknek, pedig azt egyelőre még mindig nem bizonyított, hogy honnan származnak a Bobbi Kristina testét borító sérülések.

408223_382601858512214_861067790_n
Kristina és Nick gyerekkoruk óta ismerik egymást (Fotó: Facebook)

„Ha Gordonnak nem volt bátorsága beszélni a bátyámmal, Bobby Brownnal, hogy mi történt az unokahúgom testével, akkor nem érdemli meg, hogy bárkivel is beszéljen” – indokolta meg szavait a nagynéni.

A mai napig nem sikerült bizonyítani, hogy Bobbi Kristina hogyan került a vízzel teli fürdőkádba. Egyes feltételezések szerint begyógyszerezte magát, majd önszántából akart véget vetni életének, csakúgy mint legendás édesanyja Whitney Houston. Mások azonban úgy vélik, hogy a tragikus események mögött a lány férje, Nick Gordon áll, akiről felröppentek a hírek, hogy bántalmazta 21 éves kedvesét.

Hozzászólások