Szétesőben az Éden Hotel legrégebbi szerelmespárja

Egyre nehezebben bírják egymást

2015/04/24

Már eddig is voltak jelei annak, hogy kifulladóban van az Éden Hotel egyik legrégebbi párjának kapcsolata. Adri és Patrik láthatóan egyre nehezebben viseli el egymást, és ezt a fiú először árulta el nyíltan Bencének, hozzátéve, hogy most már bármikor lecserélné a párját. A lánynak pedig elege van a folyamatos gúnyolódásából a súlya miatt.

Adri és Patrik már a játék eleje óta stabil párt alkot, ami minkettejüket benntartotta az Éden Hotelben, igazából sosem kellett izgulniuk. Egyszer azonban minden véget ér, a fiúban egy elszakadt valami, pár napja a többiek előtt égette be durván a társát (“sertésjelmezben” járkál, majd Jabbának és szumósnak hívta), aki felszedett pár kilót a játék eleje óta.

Most négyszemközt elárulta Bencének, hogy neki tényleg elege van a lányból, nem akar tovább vele lenni, ezért ha bejön az Éden Hotelbe egy új szépség, ő bizony rányomul. Barátja megértette a helyzetet, de annyit tett hozzá, hogy ebben az esetben biztosítnai kell Adrinak is, hogy bent maradjon, mert megérdemli.

Eközben Adri arról beszélt Tinának a nyugágyon, hogy elege van Patrikból és a beszólásaiból, amelyek a súlya miatt cikizik. Este aztán úgy berúgott, hogy két fiúnak kellett bevinnie az ágyába, mert magától nem ment volna. Negyvenöt napig tartott a hosszabbnak indult kapcsolat?

Forrás: TV2

Hozzászólások