Szex a filmekben vs. a valóságban

Te se aggódj, ha az együttlét nem filmbe illő

2018/03/22

Mindenki olyan szexre vágyik, mint amilyet a hollywoodi filmekben látni. Ez viszont kevés embernek adatik meg, de ne aggódjatok, ez az általános.

Ha már kezdtél volna kétségbeesni, hogy a pároddal nem megy minden olyan simán, mint a romantikus filmekben, eláruljuk, hogy nem kell aggódnod. Mindenki úgy gondolja, hogy a nagy egymásnak esős jelenetek olyan könnyen mennek. Fel a lakásba, be az ajtón (ami persze be sincs zárva) a ruhák közben már le is kerültek és minden simán megy. Hát nem.

Először is a filmekben nem szükséges meztelenre vetkőznöd ahhoz, hogy szexelj. Ha megfigyeled, a szereplők a legtöbb esetben melltartót és alsónadrágot viselnek. A való életben a fehérnemű viszont komoly akadályt jelenthet. Másodszor is a filmek szexjeleneteiben a férfiak soha nem használnak óvszert, nem is gondolva a nemi úton terjedő betegségekre. Emellett minden előzmény nélkül, azonnal megtörténik a behatolás, amelyet a pár mindkét tagja élvez. Végső soron pedig a filmekben a vetkőzés hihetetlenül egyszerűnek és szexinek tűnik. A való életben gondot jelenthet a cipzár, de még a nadrág szára is. Szexi? Nem.

Akár száz mondatba is foglalhatnánk miben különbözik a szex a filmekben és a valóságban, de a lényeg a lényeg: ne aggódjatok. Csak élvezni kell az együtt töltött perceket. Bizonyítéknak itt egy videó ami remekül bemutatja a legáltalánosabb bakikat.

 

Hozzászólások