Szex a piros betűs napokon? A pasik vallottak

Tabu vagy jöhet?

2015/05/20

Ha akarjuk, ha nem, mi nők minden hónapban menstruálunk, amely nagyon jól tudjuk mivel jár. Vajon a pasik ilyen alkalmakkor szeretik a szexet vagy inkább taszítónak találják?

Most sem hagyhattuk ki a férfiakat körkérdés-sorozatunkból. A téma bizonyos nemzeteknél és vallásokban ma is tabunak számít, de Európában már a legtöbb pasi és a nők is nyitottan állnak a kérdéshez.

Megkérdeztük, vajon számít valamit nekik, ha a nő menstruál vagy ugyanolyan nap, mint bármelyik? Szex szempontjából, még szép!

Karesz, 27

Inkább nem preferálom. Akikkel eddig voltam és ez közbejött, akkor nem szeretkeztünk. Részemről kihagyható. Persze volt olyan alkalom, hogy mégis közeledtem volna a lány felé, de ha azt érzékeltem, hogy annyira nem szerette volna, akkor természetesen tiszteletben tartottam az elutasítást.

pár

Marci, 24

A jó katona térdig vérben is harcol” – engem igazából nem zavar. Volt olyan, hogy a lány nem akarta, de ha elértem nála, hogy figyelmen kívül hagyja, akkor rá lehet venni. Ehhez persze kellőképpen izgalomba kell hozni.

Gábor, 31

Nem támogatom az ötletet, kifejezetten undorítónak találom. Az pedig egy tévhit, hogy az alatt nem lehet teherbe esni, azt meg pláne nem kockáztatnám… Szerintem azokat a napokat ki lehet bírni. Ha mindenáron gumi nélkül szeretnénk – mert jelentősen jobb érzés -, meg lehet oldani más napokon is, például fogamzásgátlóval vagy megszakítással.

89794358

Lajos, 44

Egy olyan dolog, amit ki lehet várni, hogy elmúljon. Abszolút elzárkózom a dolog elől. A nők sem úgy működnek olyankor. Sok mindenben benne vagyok, de ez valahogy nem jön be.

Bernát, 40

Nem szeretem. Úgy gondolom, a testnek nem biztos, hogy arra van szüksége olyankor, abban az időszakban. Azt a pár napot ki lehet bírni és az ezzel járó kellemetlenségeket sem kell megélni sem a nőnek, sem a férfinak.

476415987

Hozzászólások