Szex a zuhany alatt

Kényeztető forróság

2015/07/03

Langyos víz, sejtelmes pára, egymásnak feszülő sikamlós testek. A zuhany alatti szex ideális helyszín, ha kilépnél a hálószoba falai közül, de nem a konyhapulton képzeled el a következő szeretkezést.

Egyszerűen nem bírok magammal, amikor az ő testét látom. Ránézek, és azonnal tudom, hogy bármit kérhetne tőlem, megtenném a kedvéért. Imádom, ahogyan a szépen kidolgozott teste végi vonul a nappalin, figyelem a formás kis popsiját, a selymes bőrét, és azt az elégedett cinkos kis mosolyt az arcán, ami azt sugallja, tökéletesen tisztában van a rám gyakorolt hatással.

Ahogy végig megy a szobán és legeltetem a testén szemeimet, kérlelhetetlenül elönt a vágy, hogy vele akarok lenni. Hozzá akarok érni, élvezni akarom az ölelését, az illatát. A zuhany langyos vizét már megengedte, és én már láttam magunkat szenvedélyesen egymásnak esni a párás fürdőben, akár a filmekben. Szeretem szexinek érezni magam, de az ilyen helyzetektől még mindig zavarba tudok jönni, hiszen a saját határaimon kell kicsit túllépnem. Olyan, mint egy szerepjáték, én vagyok a díva, a vadász, belopózom mögé a zuhany alatt, nézem, ahogy a fürge vízcseppek végig gördülnek a hátán, imádom, ahogy a szemét becsukva élvezi a langyos zuhatagot az arcán, és csak nézem.

Loving nude couple engaging in sexual games

Itt áll, a maga tökéletességében, én pedig azon gondolkozom, vajon vagyok-e annyira kívánatos, hogy ezt a férfit megérdemeljem? Tudok-e neki olyat nyújtani, amit senki más, amitől különleges leszek számára? Azt szeretném, ha az együttlétünk neki is ugyanolyan magával ragadó lenne, mink nekem vele. Vágyom rá, a testem minden egyes porcikájával. Pedig a világ egyik legesetlenebb helyzetének tartom a zuhanyzós szexet. A filmekben mindig olyan kívánatos, magával ragadó, szenvedélyes. A valóságban attól félsz, hogy el ne csússzatok, ahogy akrobatákat megszégyenítően emelitek a lábatokat és csípőtöket a magasba, közben a szappan folyik a szemedbe, és még az sem biztos, hogy meg tudtok kapaszkodni bárhol. Mégis, a látvány, az ő jelenléte csak úgy húz magával.

Annyira szeretem. Nem számít semmi, csak vele akarok lenni. Nem baj, ha előtte még összekaptunk valamin, az sem érdekel, ha nem úgy ért hozzám, ahogy én szeretném, és talán azt is el tudom nézni, hogy amikor hazaért, nem én voltam neki az első, hanem a haverok. Most, itt, a forróságban csak mi számítunk, ketten vagyunk, a nedves testünk kívánatosabb, mint előtte bármikor, én pedig akarom, hogy bennem legyen.

Olyan finoman vezet, olyan gyengéd hozzám. Megfordít, hogy neki háttal álljak, a kezével végig simít a hátamon, közben kis nyomást érzek, hogy hajoljak előre. Alig kellett belépnem hozzá, már egyértelmű jele volt annak, hogy hadra fogható, nincs ellenére váratlan látogatásom. A forró víz hatására nem sokat törődünk az előjátékkal, már így is eléggé kívánom, a langyos meleg pedig ellazította annyira a testemet, hogy ne jelentsen gondot az összefonódás. Keményen hatol belém, szinte fel sem ocsúdtam az előző finom mozdulatból. Nehéz tartani magamat, de sokkal nagyobb élményt jelent, hogy együtt vagyunk. Nem törődök azzal, hogy éppen látszik-e az a néhány plusz kiló, ami felszaladt a napokban, és az sem különösebben izgat, hogy furcsán barnultam le a strandon. Pedig dehogynem, csak ezeket megpróbálom kizárni. Vajon egy férfinak eszébe jut valaha arra gondolni szex közben, hogy mennyire bután fest a fürdőruha csíkja? Nem nagyon hiszem, ez is csak olyan női dolog.

zuhany2

A lassú, kimért, szenvedélyes szeretkezés híve vagyok, de a zuhany alatt nem is lehet másképp. Monica Bellucci vagyok. Egy femme fatale. Egy tökéletes amazon. Ő pedig az én zsákmányom, és igazán ki akarom élvezni. Úgy, ahogy vagyunk, nedves testtel és a vágytól vezérelve táncolunk el az ágyig, hogy kényelmesen fejezzük be, amit elkezdtünk. Még arra is jut idő, hogy megmasszírozzam a hátát, a nyelvemmel kényeztessem a teste minden apró porcikáját, amivel képtelen vagyok betelni. Elégedetten tapasztalom, hogy megszűnik körülötte a világ, lassan, ernyedten omlik a testemre. Győztem. Meghódítottam a férfimat, még ha csak erre az időre is. De hosszú még az éjszaka.

Hozzászólások