Szex, alkohol, drogok legálisan: egy nyaralás, melyre te is befizethetsz!

Nos, urak?

2017/11/01

Egy kolumbiai vakáció, amely csak pasiknak szól! Töménytelen mennyiségű szex, alkohol és még a drogok is legálisak! Te is ott lehetsz, ha elég gyors vagy.

Már a program neve is igencsak árulkodó; Sex Island. Tulajdonképpen erről is van szó, egy privát szigetről Cartagena partjainál, ahol megállás nélkül megy a buli és az orgia. Összesen 30 jegyet adnak el a férfiak számára, nekik pedig korlátlan étel- és alkoholfogyasztást, drogokat, 60 prostit és ingyenes reptéri transzfert kínálnak. A videót, amivel promózzák az eseményt elvileg jogszabályokba ütközik, ezért el is távolították a Youtube-ról. Mi most megtaláltuk, sajnos csak gyenge minőségben, de az üzenet és a hangulat azért átjön belőle.

A honlapon külön kiemelik, hogy minden nap 2 lány jut egy-egy férfira, a 60 örömlány közül viszont szabadon választhatsz és cserélgetheted őket a többi résztvevővel. A szexet nem korlátozzák, annyi örömben lehet tehát részed, amennyit csak bírsz erővel. Ami az ingyenes alkoholt illeti, jéghideg sör, vodka és whisky áll majd a rendelkezésre. És hogy mi a helyzet a drogokkal? Mindenféle cuccot engedélyeznek ezen a rendezvényen.

Ráadásul nem kell 4 napon át a szigeten rostokolnod, minden napra terveznek valami extra meglepetést, például partit egy luxusjachton és különböző szexuális bemutatókat, élő előadásokat. 

Ha érdekel a dolog, akkor gyorsan kell cselekedned, ugyanis a harmincból -a cikk írásának pillanatában – már csupán 7 jegy maradt, itt foglalhatod le a sajátodat 5000 dollár (1.3 millió forint) ellenében. A vakáció november 24-27 között zajlik majd. Érdekel?

forrás

 
Hozzászólások