Szexi boncmester alig ruhában

Íme a nő, aki belelát a pasik fejébe

2015/07/14

Radnai Eszter igazán különleges foglalkozást választott magának. Amint megtudtuk, hogy mivel foglalkozik, egyből a helyszínelős sorozatok laboratóriuma jutott eszünkbe. A dögös boncmester egy szépségversenyen tűnt fel. Minden nő vágya az lenne, hogy bele lásson a pasik fejébe, ugye?

Örök ellentét húzódik női agy és férfi agy között, ez midig így volt és lesz az idők végeztéig. Van azonban valaki, aki talán még saját maguknál is többet tud a pasikról. Igaz, amikor ez kiderül, akkor már minden mindegy. Radnai Eszter különleges foglalkozást választott magának. Az orvosi egyetemre szeretett volna jelentkezni, de amíg oda nem jutott be, úgy döntött, addig is hasznosan és tanulással tölti az időt. Elvégezte hát a boncmester képzést, ami nem túl gyakori és népszerű választás a csinos nők körében. Eszter abból sem csinál titkot, hogy miért ilyen pályát választott magának. “Nem titok, az is motivált, hogy a szőke nőkről általában az jut az emberek eszébe: buták, naivak, egyszerűek. Amikor az udvarlóim megtudták, boncmesternek tanulok, már mind komolyan vettek” – mondta a Szépségkirálynő egykori versenyzője. Vajon milyen titkokat őrizhet egy férfi agya? Eszter mindenkinél többet tud róluk, bár legnagyobb sajnálatunkra mindezt csak anatómiai értelemben. A gondolatok még előle is rejtve maradnak.

radnai eszter
forrás: Bors

Az egykori Szépségkirálynő versenyzője különleges foglalkozást választott magának, bár végül nem ezt az utat kezdte el bejárni. Egy nő számára különösen megterhelő hivatás ez, nemcsak lelkileg, de fizikailag is.

“Pszichésen a legnehezebb talán az, ha gyerekeket kellett boncolnom. Fizikailag pedig a fiatalok voltak megterhelőek. Az erős izomzatot ugyanis nehéz lefejteni a szegycsontról. Ugyanilyen nehéz, pontos munkát igényel a koponya lefűrészelése. A szakmában azonban nem tudtam és nem is akartam elhelyezkedni, mert ez szinte csak kihalás útján lehetséges. Időközben másfelé folytattam az életem. Ötvös fémművesnek és ipari formatervező mérnöknek tanulok éppen” – mesélte a dögös boncmester a Borsnak, aki bájait is megmutatta.

Hozzászólások