Szexi és menő! Téli hajtrend a sztároktól

2014/12/09

Valószínűleg neked sem mindegy, hogy 10 évvel ezelőtti frizura fazonnal akarsz hódítani, vagy egy friss, szexi, de nőies változattal. Íme az idei tél legmenőbb hajtrendjei a sztároktól.

Ha nem tudod, hogy milyen frizurát válassz magadnak, de mindenképpen szeretnél újítani és valami egészen mással hódítani, most adunk néhány tippet, amelyek közül válogathatsz. Persze előbb kérd ki a fodrászod véleményét, hiszen nem biztos, hogy a te arcformádhoz, bőrtónusodhoz passzol a választottad és a fodrászod remélhetőleg többet tud neked segíteni ebben, mint a legjobb barátnőd. Azért előbb győződj meg róla, hogy nem mindenre azt feleli majd a szakember, hogy amelyik neked jobban tetszik, mert akkor jobb nem a válaszára hagyatkozni.

Ami lényeges és szembetűnő az új trendnél, hogy fő a természetesség: eltűntek a merev, rideg vonalak, a túl göndör loknik, a tupír és a dauer (bár ez utóbbiak már egy ideje kihalófélben vannak) és helyettük a természetes hullámok, természetes esés és természetes színek a befutóak, így jobb, ha te is ebbe az irányba indulsz el.

Ezektől a frizuráktól fiatalabbnak, üdébbnek és lágyabbnak tűnsz majd, legyél akár 20 éves, akár 45.

Félhosszú frizurák

hbz-winter-cuts-08-sm hbz-winter-cuts-06-sm

Középhosszú frizura

hbz-winter-cuts-02-sm

Hosszú frizurák

509951055SH099_GQ_Men_Of_Th 512063163SW076_GET_ON_UP_SP

Hozzászólások