Szexi fotók kerültek ki Palvin Barbiról

Palvin Barbi újra címlapon!

2018/02/14

Palvin Barbi két év után újra a Sports Illustratedben pózol. Nagyon szexi fotk kerültek fel róla az internetre!

Két éve ilyenkor futótűzként söpörtek végig az interneten Palvin Barbi bikinis képei, amelyek a neves Sports Illustrated magazinnak készültek. Csak ámultunk azonban akkor, amikor a legtöbb embernek nem a büszkeségtől dagadt a melle a képek láttán, hiszen mégiscsak hatalmas dolog, hogy egy magyar lány bekerült a világ legmenőbb bikinis magazinjába, hanem ehelyett elkezdték lekövérezni Barbit.

Mi ezzel már akkor sem értettünk egyet, sőt, úgy gondoljuk, hogy Palvin Barbiban lehet, hogy divat a hibát keresni, de akkor is ő mi a lányunk, aki 7,5 milliós Instagram-rajongótáborával népszerűbb hungarikum, mint a szegedi piros paprika és a Rubik-kocka együttvéve, mindezt pedig lehet utána csinálni. Akkor Barbi is elküldte melegebb éghajlatra az őt szidalmazókat:

“Kaptam néhány gonosz kommentet arról, hogy kövér vagyok. Nos, nem vagyok olyan sovány mint 18 évesen voltam. De azért nem mondanám magamat kövérnek!”

Most pedig két évvel a ducizás után ismét a Sports Illustrated hasábjain feszít a magyar modell. A fotókat Ben Watts készítette a Bahamákon, nos, ha minket kérdeztek szerintünk a sorozat még dögösebb lett, mint az előző.

És te mit gondolsz? Nézd meg a Barbiról készült lefrissebb képeket!

forrás

Hozzászólások