Szexi fotók – Ledobták ruháikat a bombázó sztárok

Sarka Kata, Nyári Dia és Tápai Szabina is megmutatta idomait

2015/01/15

Hosszú combok, formás keblek, szexi idomok – talán a tavaszias idő hozta meg kedvenc sztárjaink kedvét a vetkőzéshez, mindenesetre ma három gyönyörű hölgyről is merész fotók jelentek meg. Sarka Katát nyaralás közben, Tápai Szabinát egy profi fotózáson, Nyári Diát pedig a kádban kapták lencsevégre.

A tavasz első szele a szexi sztárokat is megérintette, ezért gyorsan meg is szabadultak néhány ruhadarabjuktól. A legjobb dolga Sarka Katának van, hiszen nem tavaszt, hanem egyenesen nyarat érezhet, ugyanis Hajdú Péter a Maldív-szigetekre repítette el a családját. Kata és a gyerekek csodálatosan érzik magukat a fehérhomokos tengerparton, amíg férje minden pillanatukat megörökíti – a férfiak nagy örömére. Kata kétgyermekes anyukaként is bombaformában van, így nem csoda, hogy Hajdú Péter büszkén teszi közzé a fotóit.

Alig egy évvel a szülése után elképesztő formában van Tápai Szabina, aki nemrég tért vissza a kézilabdához. A szexi anyuka a rajongói oldalán osztotta meg a profi fotósorozatot, melyen egy szál bugyiban mutatja meg tökéletes alakját. Látszik, hogy a sportoló néhány hónappal a szülés után elkezdett visszatérni a mozgáshoz, hiszen egyetlen deka felesleg sincs rajta.

A Barátok közt Hannája, Nyári Dia olyan oldalát mutatta meg, amiről nem is álmodtunk: modellt állt egy pikáns fotózáshoz, amelyen hol tejben, hol tollakban fekszik egy kádban. A képek olyan pikánsra sikeredtek, hogy mindenkinek egyetlen kérdés ugrik be róluk: vajon van ruha Dián? A fotós elárulta a titkot: egy testszínű body takarja Dia idomait, hiszen a lány nem szeretne többet mutatni magából. Egyelőre.

„Soha nem mondom, hogy soha, mert ki tudja: lehet, bekattanok harmincévesen, és belemegyek egy merészebb fotózásba. De jelenleg biztosan nem vállalnám, így sem a családomnak, sem a páromnak nem kell tartania attól, hogy meztelenül pillant meg az újságosnál. Ez a maximum, amit magamból mutatok” – nyilatkozta a Borsnak Dia, aki a korábbi X-Faktoros Tóth Marcival alkot egy párt.

A Diáról készült pikáns fotókat megtalálod itt!

Hozzászólások