Szexi fotón a várandós ÉNB Anikó

Csipkés fehérneműben mutatta meg pocakját

2015/03/30

Nádai Anikó is beállt a boldog kismamák sorába, akik szexi fotókon mutatták meg gömbölyödő pocakjukat. Az Éjjel Nappal Budapest sztárja nyárra várja első kislányát a sorozat rendezőjétől.  

ÉNB Anikó bebizonyította, hogy terhesen is nagyon szexi: egy csipke fehérneműben pózolva mutatta meg szépen növekvő pocakját. Az RTL Klub sztárja a félidőnél jár a terhességében, és láthatóan nagyon jól érzi magát.

Egyre több kismama dönt úgy, hogy megosztja a világgal boldogságát, és pocakos képeket készít magáról. Legutóbb Gombos Edina vállalta be, hogy megmutatja, mennyire szexi és vonzó tud lenni egy nő akkor is, ha éppen egy kisbaba van a hasában, most pedig ÉNB Anikó osztott meg a rajongóval egy olyan fotót, melyen egy szál fehérneműben és nagy pocakkal pózol a kamerának.   

Anikó egyáltalán nem csinált titkot abból, hogy volt főnökével közös babájuk lesz, és boldogan osztotta meg a képeket a terhességéről, sőt a kicsi ultrahangfotóját is megmutatta korábban.

Bár az Éjjel Nappal Budapestben már nem látható, hiszen a gömbölyödő pocakja miatt ott hagyta az RTL Klub napi sorozatát, ám a babavárást nem pihenéssel tölti, hiszen csatlakozott a Got Talent című tehetségkutató csapatához, így tovább dolgozik a hátra lévő időben is.

A pár, bár esküvőről egyelőre nem beszélnek, láthatóan nagyon boldog együtt, sőt már azt is tudják, hogy első közös kisbabájuk lány lesz, és a Léna nevet viseli majd.

Hozzászólások