Szexi görög istennőként pózolt Dukai Regina

Álomnyaraláson volt a szépséges modell

2015/07/06

Dukai Regina Görögországban töltötte jól megérdemelt szabadságát, és szerencsére a nagyközönségnek is bepillantást engedett a vakációjába. Sejtelmesen szexi képeket posztolt.

A gyönyörű modell örömmel osztotta meg nyaralása részleteit, és nem csak mesébe illő fotókat, hanem szexi képeket is közzétett a közösségi oldalon.

Dukai 7

Sőt, még jó tanácsokkal is ellátta rajongóit, ha esetleg a görög tengerparton szeretnének nyaralni.

A kint töltött egy hét alatt nem éreztettek velünk semmit Görögország szomorú helyzetéből ezen a kicsi szigeten, bár főbb változások ma/holnap következnek be, helyiek nagyon nyugodtak, kedvesek és hihetetlenül bizakodóak. Pontról pontra mindent előre elintéztek nekünk és végül az Adrina Resort And Spa, Skopelos-ban szálltunk meg, ami a 2. szállodája annak a rendkívüli családnak, akik ezt építették. Nagyon szerény emberek annak ellenére, hogy a sziget 2 legjobb szállodája tartozik hozzájuk. Azt mondják nekik ez nem egy hotel, nekik ez egy ház, egy otthon. Tudják melyik követ tették le elsőként az első hotelnél és végig ott voltak édesapjuk mellett, ahogy Ő nekivágott az építkezésnek. (…)

Dukai10

Ha itt jártok mindenképp ajánlom, hogy kocsit béreljetek, mert csoda kis helyekre, strandokra tudtok ellátogatni. Ha megvan a kocsi, akkor irány a sziget legnagyobb látványossága Ag. Ioannisnál, a Mamma Mia filmből elhíresült kápolna, ami egy hatalmas szikla tetején áll és 202 lépcsőfok vezet hozzá. Gyönyörű a kilátás… Mi megnéztük Glossat, Panormost, Agnontast és Stafilost is, de a legjobban természetesen Skopleos városa tetszett. Tele kávézókkal, jobbnál jobb éttermekkel, csodás kis utcákkal, kis kápolnákkal. Mi első este a zseniális The Muses étteremben kötöttünk ki, ami szintén egy családi vállalkozás (Papa, Mama, Fiú ott dolgozik) és olyan kiszolgálásban, olyan panorámában volt részünk, hogy végül minden este őket választottuk. (…)

Dukai 8

Ha pedig bulizós, zseniális deep house zenés, koktélozós strandra vágysz akkor irány a Kastani Beach Bar! Tükör tiszta víz fogad itt titeket, baldachinos ágyakkal, jófej ott dolgozó fiatalokkal! Ki ne hagyd a dinnyébe szervírozott koktéljukat! Írhatnék még rengeteg helyet, látványosságot, de akkor azt hiszem még a jövő héten is ezt olvasnátok, így csak a számomra legfontosabbakat szedtem gyorsan össze! Egy biztos! Amint lehet, vissza szeretnék menni Görögországba” – áradozott a közösségi oldalon Dukai Regina.

Hozzászólások