Szexi képeken a Barátok közt sztárja és anyukája

Kiss Ramóna kiruccant az édesanyjával

2015/06/22

A Barátok közt Zsófija ritkán találkozik vidéken élő édesanyjával, éppen ezért nagyon boldogok voltak, hogy néhány napot kettesben tölthettek. 

A szexi színésznő anyukája is bombázó, így nem csoda, hogy sokan azt gondolják, hogy testvérek, ha együtt látják őket. Erre azonban időhiány miatt sajnos ritkán nyílik lehetőség.

A forgatásaim miatt nem tudtunk hosszabb időre elszabadulni, anyukám is csak pár napra érkezett hozzám Pestre, ahol egy merész ötlettől vezérelve autóba ültünk, és meg sem álltunk a magyar Afrikáig. Mindketten imádunk kirándulni és új tájakat felfedezni, ezért örömmel vetettük bele magunkat az erdei hotelbe, ahol azon túl, hogy a barlangfürdőben nagyot csobbantunk, még a szálloda látványkonyhájába is beengedtek minket” – mesélte Kiss Ramóna.

Kiss Ramóna 3

A két csinos hölgy kedvére fürdőzött, masszíroztatott és pihent, de legkedvesebb időtöltésüknek, a főzésnek is hódoltak.  

Kiss Ramóna 2

Szeretek főzni és ezt a lányaim is örökölték. Ramóna hamar önellátó lett és szívesen sürög-forog a konyhában. A szállodában is ő volt az, aki mindent tudni szeretett volna az afrikai ételekről, én pedig asszisztáltam neki és finom vacsorát készítettünk, amit még a séf úr is megdicsért” – újságolta a Barátok közt Zsófijának anyukája.

Kiss Ramóna 1

Olvass még Kiss Ramónáról!

Hozzászólások