Szexi kismama lett Hargitai Bea – fotókkal

Nagy a boldogság: esküvő után gyermekáldás

2014/12/15

Hatalmas boldogság érte Hargitai Beát, az egykori Playmate ugyanis anyai örömök elé néz! Bea tizenhatodik hétben van és egy különleges fotómontázzsal közölte a jó hírt a rajongóival.

Régi vágya teljesült Hargitai Beának, hiszen a modell évek óta vágyott arra, hogy végre gyermeke szülessen. Férjével, David Sogellel jó ideje alkottak egy párt, és az üzletember augusztusban el is jegyezte kedvesét egy három millió forintot érő gyémántgyűrűvel. A pár nem tétlenkedett, és szeptember végén a görög tengerparton kimondták a boldogító igent. Ahogy az esküvőre, úgy a kis trónörökösre sem kellett sokáig várni.

Bea a Facebookon élete minden fontos lépéséről hírt ad, így a terhesség sem maradhatott sokáig titok. Ezúttal egy cuki fotómontázzsal lepte meg a rajongót, amelyen amellett, hogy domborodó hasát megmutatta, egy ultrahang is látható első gyermekéről, sőt egy táblára felírta: „A 16 hetes baba avokádó méretű”.

Bea férjének, a TV2 egykori ügyvezető igazgatójának már van két lánya, így a gyermeknevelés egyikük számára sem lesz ismeretlen terep.

Nézd meg, milyen gyönyörű kismama Hargitai Bea!

Hozzászólások