Szexi sztárpasik testrészei

Vajon ki van a képen?

2014/07/18

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a pasik minden porcikáját ismerjük, még akkor is, ha kedvenc sztárjainkról van szó. Most próbára teszünk titeket – mutatunk nektek 7 sztárt, pontosabban csak egy-egy testrészüket, amiből kitalálhatjátok, ki van a képen. Mindegyik pasiról kaptok egy rövid leírást is,  hogy könnyebb legyen felismerni őket.

Ez a jellegzetes kék szempár egy angol színész tulajdona, aki jelenleg 46 éves. Legismertebb szerepe egy filmsorozathoz köthető, amiben 2006 óta alakítja híres karakterét. Korábban, 2002-ben Angelina Jolie oldalán is láthattuk a Tomb Raider című filmben, de dolgozott már együtt Tomk Hanks-szel, Jude Law-val és Paul Newmannel is.

szem

A 36 éves színész modellként kezdte karrierjét. Sokak számára 2006-ban vált ismerté, amikor tánctudása mellett kockás hasizmaival is elcsábította a hölgyek szívét. De van egy rossz hírünk a rajongók számára: ez a pasi már foglalt ugyanis öt éve házas, sőt már gyermeke is született Jennától, a feleségétől.

felsotest

A sármos színész augusztusban tölti be 36. életévét. Leismertebb szerepei a Star Trekhez köthetők. Ettől függetlenül az amerikai születésű férfi számos más filmben is feltűnt már.

arc

Egy szerep kedvéért mutatta meg formás fenekét a 46 éves színész. Szerepelt már vígjátéksorozatban, többször harcolt már a földönkívüliekkel, sőt még élőholtakkal is. Sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Newsweek a bolygó legbefolyásosabb színészének tartja.

fenek

A képen látható férfi Mark Sinclair Vincent néven született 1967-ben, New Yorkban. Amellett hogy színész, a producer és a forgatókönyvíró státusz is szerepel a neve mellett. Ő Hollywood egyik keményfiúja, akinek első nagy szerepét talán a Ryan közlegény megmentése című film hozta. De ha megemlítjük a Pitch Blacket, vagy a Halálos iramban sorozatot, biztos mindenki tudja, kiről is van szó.

hatizom

A londoni férfi idén ünnepelte 39. születésnapját. Ő nem színészi tehetségéről híres, habár reklámfilmekben már kapott szerepeket. Mindig is divatdiktátor volt, ami a frizuráját illeti. Rengeteg nő rajongott érte, ezért sokan irigykedtek gyönyörű feleségére, aki szintén hírességnek számít a köztudatban.

haj

Ez a hasizom egy igazi szuperhőshöz tartozik. A 38 éves színész Kanadában született. 1998-ban egy sorozat főszereplőjeként került a tévé képernyőjére, 2009-ben Hugh Jackmannel szerepelt együtt az X-menben, de azóta is számos alakítása volt különböző mozifilmekben.

hasizom

 

Kíváncsi vagy, hogy kik ezek a pasik? Íme a megfejtés!

Hozzászólások