Szexjátékszerek – a pasik elárulták vágyaikat

Vajon izgató számukra?

2015/05/12

Szereted vagy sem? Izgat vagy taszít? Megkérdeztük a pasikat, hogy mennyire szeretik a szexuális segédeszközöket vagy csak kacérkodnak a gondolattal? Őszintén válaszoltak.

A legtöbbször bőven elég, ha csak kettesben vagytok a szerelmetekkel és majdhogynem mindegy, hogy hol szeretkeztek, azonban olykor előfordulhat, hogy egy vibrátor, gésa-golyó, péniszgyűrű vagy mellbimbó csipesz akár jól is jöhetne?

Ahogy a nők közül is van, akinek tetszenek ezek a játékszerek, úgy a pasiknál is többen szívesen bevetik a kellékeket, vagy éppen radikálisan elutasítják.

Young couple kissiing

Barnabás, 37

Sose vonzottak a szexjátékszerek, lehet konzervatív vagyok, de nem érzem azt, hogy ennek  helye van a hálószobában. Nem érzem azt, ha a párommal együtt vagyok, akkor ez még kellene. Ezeknek a célja, hogy az élvezeteket növelje, de erre sosem volt szükségem és egy barátnőm se panaszkodott, hogy én kevés lennék neki és ezt kipróbálná.

Lőrinc, 28

Nem használtam és engem annyira nem hoz tűzbe ez. Mindent meg tudok oldani nélkülük is. Volt olyan, hogy a partnerem megkért, helyezzem az ánuszába a vibrátort és természetesen akkor megtettem ezt, de csak azért, mert erre vágyott.

sexy legs in black stockings

Vilmos, 29

Egyszer már próbáltunk bilinccsel szeretkezni, de nem volt valami jó élmény, mert a barátnőmnek fájt, ki is oldódott, nem volt olyan élmény, mint amire számítottam. Nem hinném, hogy valaha kipróbálnám újra. Más segédeszközre még nem került sor, de tervezzük a barátnőmmel, hogy ellátogatunk egy szexshopba.

Máté, 24

Nem igazán vonzanak az ilyen eszközök, úgy gondolom, ha a szerelmemmel szeretkezünk, nem kell oda más, csak mi ketten. Kicsit aberrációnak tartom mindezt. Feleslegesnek érzek minden egyéb játékszert. Olyanban már volt részem, hogy kikötözött nyakkendővel és én is őt, ez jó volt, de nem igénylem különösképpen, hogy például vibrátort is használjunk.

sexual girl lie on white sheet

Zoli, 27

Sosem próbáltam még semmilyen szexjátékszert, de nem zárkózom el előle, ha arra kerülne a sor és a lány szeretné bevetni szex közben.

Sanyi, 33

Nem igazán jönnek be ezek a dolgok, elsődlegesen azért sem, mert az egész egy átverés, megjátszás és nem valóságos. A kikötözésnél is csak színészkedik az, akit kikötnek, hiszen tudja, hogy bármikor kiszabadulhat. Éppen ezért a pornófilmekben sem vonzanak a vibrátorok és ha a barátnőm mellettem plusz egy vibrátorra vágyna, akkor lehet jobban belemennék abba inkább, hogy még egy pasi legyen jelen szex közben.

Hozzászólások