Szexkörhinta az Éden Hotelben

Egyre kevésbé tudnak uralkodni magukon a párok

2015/04/23

Már másfél hónapja vannak bezárva Costa Rica-i átmeneti kastélyukba az Éden Hotel lakói, és ennyi idő után már kezdik elveszíteni a kontrollt vágyaik felek, és egyre kevésbé tudnak parancsolni testüknek és a természetnek. Egyre többen esnek egymásnak az ágyban, a függöny mögött vagy a zuhanyzóban.

Adri és Patrik már régóta együtt vannak az Éden Hotelben, és az sem újdonság, hogy ágyba bújnak, hiszen ezt számtalanszor megtették már. Azonban igyekeznek a lehetőségekhez képest diszkréten csinálni, viszont már ott tartanak, hogy sosem fogják vissza magukat, ha érzik a tüzet.

Így van ezzel egy másik régi motoros, Bence is, aki Tinával találta meg a testi összhangot, és pár hét leforgása alatt elég stabil pár lettek. Most már ők sem csinálnak problémát abból, hogy egymással éljék ki testi vágyaikat, és ha kell, komplett szexmaratont rendeznek le egymással.

Úgy látszik, lassan Nóri is megtörik, aki már rég kitört abból az unalmas szerepből, amiért hetekkel ezelőtt leszúrták a társai, és majdnem kiesett. Az új fiú, Gábor nagyon bejön neki, ez már az első nap látszott, később pedig nem sok hiányzott ahhoz, hogy a lepedő alatt is beteljesüljön a kapcsolat.

Nóri szerint erre csak akkor kerülhet sor, ha egy pár lesznek az Éden Hotelben, de kérdés, tényleg kibírja-e addig.


Forrás: TV2

Hozzászólások