Szexmegvonásra ítélte magát a gólyatábori erőszakoló

A börtönben novellaversenyt nyert

2016/01/21

Az ELTE gólyatáborában erőszakoló férfi szerint rossz döntései miatt került börtönbe, de áldozatát nem fojtogatta és nem feküdt le vele. Szabadulása után cölibátust fogad és  állatmenhelyen fog dolgozni.

received_2491012060986581

A szexuális erőszakot elkövető férfit először 2015. június 3-án ítélték hét és fél évre, de miután kiderült, hogy tettéről 557 fotót is készített, különleges adattal való visszaélés miatt 9 évre súlyosbították büntetését. Az áldozat annak idején így mesélt a támadásról: “Nem sok kellett ahhoz, hogy megfojtson. Azon gondolkoztam közben, hol fog elásni.Az elkövető most a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben mesélt a Velvetnek.

Nem feküdtem le ezzel a hölggyel, és ő ezt soha az életében nem is mondta. Nem volt fojtogatás. Az, hogy az emberekben az a kép jött le, hogy én valakit elrángattam valahova, megvertem és megerőszakoltam, ez nagyon nem a valóság” – állítja még most is az elítélt férfi. Jelenleg gyűjti és archiválja a róla készült cikkeket, amik szerinte egytől-egyig baromságokat állítanak.

borton

A 38 éves elkövető úgy gondolja, hogy hibás döntések sorozatát hozta meg 3-4 nap alatt, amiket fogalma sincs, hogyan tehetett meg. “Ha bármely döntésből egyet nem úgy döntök, akkor semmi probléma nem lett volna” – vallja. Nemrég harmadik helyezett lett a börtön novellaíró versenyén és jelenleg három könyvet tervez, amikben magánéletéről és rendezvényi élményeiről akar beszámolni. Arra a kérdésre, hogy mit tervez szabadulása után, azt válaszolta: “Cölibátus és állatmenhelyen dolgozás, és mindenki hagyjon békén. Beülök a könyveim közé a kandalló mellé, olvasok és ennyi.

Hozzászólások