Szexpraktikák nagy szerszámhoz

Ha számít a méret

2015/05/11

Mindenkit szeretnénk megnyugtatni, hogy nem az a cél, hogy kétségbe essen az, aki nem rendelkezik óriási méretekkel, hiszen az európai átlag 13-15 centi, merev állapotban. Azonban olyan is előfordul, hogy ennél nagyobb méretekkel áldotta meg a sors a teremtett férfit, olyankor viszont be kell vetni a legjobb tudást, hogy a nő képes legyen befogadni. Semmi vész, vannak rá megfelelő szexpraktikák!

A férfiak általában ugyanolyan gondban vannak férfiasságuk méretével, mint a nők a popsi és mell kerekségével. Állandó kérdőjel a fejük felett, hogy vajon elég nagy-e, jó a formája, ki tudja-e elégíteni vele a nőt? Nem ritka, hogy a pénisz mérete erekciós állapotában nagyobb az átlagnál, és meglepő módon ez is okozhat aggályokat a férfiben.

Mindenkit szeretnénk megnyugtatni, csajokat és pasikat egyaránt, hogy a női hüvely közel 200 százalékos tágulásra képes, tehát be tudja fogadni a nagyobb méretű péniszt is, csak ismerni kell, mik a legjobb szexpraktikák, hogy elérjétek ezt az állapotot!

iStock_000064165055_Small

1. Hangulatteremtés

Ha első alkalomról beszélünk, akkor nyilván te már tisztában vagy vele, hogy milyen méretekkel rendelkezel, viszont a partnered erről vajmi keveset tud. Mint ahogy te sem az ő adottságairól. Így tehát érdemes azzal kezdeni, hogy megadod a szeretkezés módját: lazuljatok el mindketten. Egy kis bor, halk zene, masszázs, egymás simogatása. Mind tökéletes választás arra, hogy kényelmesen érezzétek magatokat szex közben. Ha már ismeritek egymást, de még mindig szükség van arra, hogy megfelelően ráhangolódjatok a szexre, akkor a langyos vizes közös fürdő is sokat segíthet, főleg a nőnek. Ha rágörcsöl az együttlétre, akkor a vaginája sem nedvesedik eléggé, sőt még össze is szorul, szóval jóval kevesebb esélyetek van egy feledhetetlen éjszakára.

2. Izgatás

Nos, a legfontosabb, hogy már az elején több figyelmet kell fordítani a nőre! Éljen, végre joggal harcolhatjuk ki magunknak a hosszú kényeztetést, ami jelen esetben bocsánatos bűn, de mi is csak nektek akarunk jót! A férfiak hajlamosak a türelmetlenségre, és szeretnek azonnal a lényegre térni. Ilyenkor viszont előfordulhat, hogy nem elég nedves a hüvely, viszont ebben az esetben még egy átlagos méretű pénisz befogadása is gondot okozhat. Tehát kényeztetés, kényeztetés, ameddig csak bírod!

iStock_000064170017_Small

3. Pózválasztás

Még ha kicsit szokatlannak is tűnhet a dolog, ilyen esetekben nem a lovaglópóz a legjobb választás. Legalább is nem elsőre. Ha már tényleg sikerült felizgulni a lánynak annyira, hogy könyörögve kér a behatolásra, akkor először próbáljátok meg hátulról, de ennek is inkább a finomabbik verzióját: oldalt fekve. Igen, alvásnál ezt hívjuk kis kifli – nagy kiflinek, de eszetekbe ne jusson most elaludni! Melegítsetek be ebben a pózban, szokjátok meg egymás testét, utána már a többi is könnyebben mehet.

4. Kommunikáció

Beszélni, beszélni, beszélni. A szexpraktikák bevetésének egyik legalapvetőbb tényezője, ha kommunikáltok szex közben, persze csak a kellő mértékig. De főleg a srácoktól igényel ez a dolog több odafigyelést. Mindig kérdezd meg partneredtől, hogy jó-e neki, kényelmes, nem fáj valahol, nem sérti-e méretes péniszed. Lehet, hogy szeretetből, odaadásból nem fogja mondani, mert nem akar neked csalódást okozni, ezért legyél sokkal nyitottabb, mint egyébként szoktál. Figyeld az arcát, a reakcióit. A lányoknak pedig ezúttal kötelező a beszéd, hogy a másik tisztában legyen vele, mi okoz örömet és mi kevésbé. Nem kell végig dumálni a szexet, de néhány irányító szó jól jöhet az este során.

5. Orvosi segítség

Mindent megpróbáltatok, mégsem működik? Elképzelhető, hogy valami egészen más dolog áll a háttérben, tehát nem kell mindjárt kétségbe esni. Láttunk már meglepő dolgokat, hogy mi mindent képesek a nők magukba fogadni, lehet, hogy csak egy apróságon múlik a közös élményszerzés beérése.

Ne adjátok fel, a szex csodálatos dolog, kár lenne, ha ezt pont nem együtt élhetnétek át, ha egyébként minden klappol!

Hozzászólások