Szexre buzdítják a mindenórás Katalin hercegnét

Finisben a Royal Baby láz?

2015/04/28

Ananász, bábakoktél és szex! Katalin hercegné tuti tippek tömkelegét kapja, hogy végre meginduljon nála a szülés.

Türelmetlenül várják az alattvalók Katalin hercegné és Vilmos herceg másodszülöttjét, akinek érkezését – a pletykák szerint – április 25-ére prognosztizálták. A szülés tervezett helyén, az észak-londoni St. Mary’s kórház szülészeti magánklinikája előtt már napok óta táboroznak a hercegi pár “rajongói”, és jobbnál jobb tanáccsal látják el a hercegnét.

Van, aki az ananász fogyasztását, egyesek a sétát, mások pedig a szexet javasolják, mert biztosra veszik, hogy ettől megindul a szülés, és Kate Middleton végre világra hozza György herceg testvérét. 

Clarence House Announce The Engagement Of Prince William To Kate Middleton

A hercegi pár egyébként a várakozás pillanataiban is roppant közvetlenségéről tett tanúbizonyságot! A kórház előtt táborozóknak ugyanis reggelivel kedveskedtek..

A Kensington-palota – a házaspár londoni rezidenciája – kedden közölte, hogy a negyedik házassági évfordulóját ünneplő Vilmos és Katalin látta a táborozókról szóló híradásokat, nagyon meghatotta őket kitartásuk, és hálából kedden reggelit szállíttattak nekik a helyszínre.

A kórház előtt várakozók egyike a Sky hírtelevíziónak elmondta, hogy az édes péksüteményekből álló reggeli rózsaszínű szalaggal átkötött dobozokban érkezett. Hozzátette: a rózsaszínű szalagból a táborozók arra a következtetésre jutottak, hogy Katalin hercegnő leánygyermeket vár. Az udvar többször is hangoztatott hivatalos álláspontja mindazonáltal az, hogy a hercegi házaspár nem tudja második gyermeke nemét. A St. Mary’s kórházban született 2013 júliusában Vilmos és Katalin első gyermeke, György herceg is.

Hozzászólások