Szextipp – Ha túl nagy az a bizonyos testrész

Így szeretkezzetek, ha a pasi méretes!

2014/12/09

Ki mondta, hogy csak a kis méret lehet zavaró? Kinek mi a kényelmes, ki mit szeret, de tény, hogy egy bizonyos méret fölött előfordulhat, hogy már nem esik jól a szex. Mit tehetünk ebben az esetben?

Eljött a nagy nap, amikor ágyba bújtok egymással és kiderül, hogy az álomlovagnak kissé nagyobb az a bizonyos testrésze, mint amit te kényelmesnek, sőt élvezetesnek tartasz? Mert bizony nem csupán azzal lehet gond, ha kicsi, hanem azzal is, ha nagy.

Mert bár ha túl kicsi a pénisz, előfordulhat, hogy nem érezzük igazán a jelenlétét, de az sem sokkal jobb felállás, ha összeszorítjuk a fogunkat a fájdalomtól, mert annyira mély élményt hagy bennünk.

iStock_000010193344_Small

Mit lehet ilyenkor tenni?

Nem, nem kell kitennünk rögtön a pasi szűrét, hiszen lehet, ő az ideális férfi az életünkben – méretét leszámítva – és ha erre is van megoldás, akkor miért is szakítanánk vele? El kell vele beszélgetnünk, hogy nekünk egy kicsit fájdalmas avagy kényelmetlen bizonyos pózban szeretkezni vele, mert nem élvezzük az együttlétet.

Rosszul biztos nem esik neki, hiszen a pasik már csak úgy vannak kódolva, hogy minél nagyobb annál jobb, a méret a lényeg és így tovább, ezért több mint valószínű, hogy inkább bókként fogja majd fel a megjegyzésed, mintsem – egy megoldható – problémaként.

iStock_000023425934_Small

A kutyapóz és a lovagló póz nem biztos, hogy előnyös lehet egy ilyen helyzetben, bár az utóbbinál te szabályozhatod a behatolás mértékét akkor, ha guggolsz a partnereden. Így elkerülhető az, hogy túl mélyen csússzon beléd.

Fontos, hogy inkább olyan pózban szeretkezzetek, ahol inkább te irányítasz, mintsem ő.

Hozzászólások