Szextippek duciknak

Izgalom plus size méretben

2014/07/03

Vannak olyan szextippek, amelyek kifejezetten vékony lányokhoz illenek és persze olyanok is, amelyek leginkább húsosabb társaik előnyeit domborítják ki. Lássuk ez utóbbiakat!

1. Egyetek szex előtt!

Persze nem mindegy, hogy mit! A romantikus, gyertyafényes vacsora álljon sok leveles zöldségből és bolondítsd meg fahéjjal, gyömbérrel! Ezek a természetes afrodiziákumok tele vannak cinkkel, ami nem csak a prosztata működéséhez szükséges, de boldognak és egészségesnek érzitek majd magatokat tőle.

2. Öltözz szexisen

Ki mondta, hogy csak a csipketangának és a csodamelltartónak van helye a párnák közt?! Vegyél fel mélyen dekoltált, bő selyemhálóinget!

plussize

3. Csináljátok állva!

Ha állva szexeltek, sokkal elsöprőbb orgazmust élhettek át, ráadásul a közhiedelemmel ellentétben kalóriából is többet égetsz! Nem beszélve arról, hogy így karcsúbbnak tűnsz, mint vízszintben.

4. Öltözz jelmezbe!

Felturbózod a szexet és még ennél is többet teszel! Ha megfelelő jelmezt választasz, például fűzőt, sok alsószoknyát, előnyösen formálod vele az alakodat!

plussize1

5. Hastáncolj!

A tánc provokatívan hat a nemi életedre és meghozza a pasid étvágyát egy kis szexhez! A hastánc a nőies idomok ünnepe! Ha megtanulod, nem csak egy kis magánszámmal rukkolsz elő, de még tornáztál is.

Hozzászólások