Szexuális üzenetekkel zaklatják az X-faktor 15 éves győztesét

Tóth Andinak rengeteg kéretlen rajongóval kell megküzdenie

2015/01/02

Tóth Andi, az X-faktor győztese nemcsak az első helyezettnek járó mámorból veheti ki a részét, hiszen korábban már írtunk róla, hogy szülővárosában sem fogadták tárt karokkal. Ha ez nem lenne elég, a fiatal lányt még perverzek is zaklatják.

A fiatal tehetség már a tehetségkutató műsor alatt megtapasztalhatta, milyen árnyoldalai vannak az ismertségnek, a lány védelmében még egy egy csoport is alakult, amely arra kérte a tagokat, hogy Andi fiatal kora miatt ne szavazzanak a lányra, mert a győzelem rossz hatással lehet rá. De privát levélírója is bőven akadt, írja a Bors.

– Volt, aki azért írt még a verseny alatt, mert udvarolni szeretett volna, de olyan is akadt, aki azonnal házassági ajánlattal állt elő – mesélte legutóbbi koncertje után Andi, aki ezt még nem is találta annyira furcsának, amikor viszont valaki a lábát akarta szagolgatni, az már nála is kiverte a biztosítékot.

– Egy férfi a köszönés után egyből azt kérdezte, hogy megszagolhatja-e a lábam. Inkább nem válaszoltam neki semmit, nehogy bátorításnak vegye – folytatta az X-faktor győztese, aki valószínűleg a legjobb döntést hozta azzal, hogy nem reagált a perverz üzenetre.

10881921_1530476660548608_4402602598037046752_n
Forrás: Tóth Andi facebook oldala
Hozzászólások