Szinetár Dóra babát szeretne vőlegényétől?

Rengetegen gratuláltak a színésznőnek

2015/01/20

Nemcsak, hogy boldog párkapcsolatban él Szinetár Dóra, de úgy tűnik, Makranczi Zalán lesz a következő férje és harmadik gyermekének édesapja. Sokakhoz hasonlóan, mi is szeretnénk gratulálni nekik!

A tehetséges színésznő élete nagy része mindig is nyitott könyv volt a nagyérdemű előtt. Habár szerette volna megőrizni magánéletét, nem tudott elrejtőzni a fürkésző tekintetek elől.

„Nem lehetett nem észrevenni, hogy Dóri mennyire boldog. Zalánnal nagy szerelemben élnek, így sejthető volt, hogy idővel megkéri a kezét. Úgy tűnik, nem akart tovább várni, hiszen Dóri ujján ott csillog az eljegyzési gyűrű. Nem volt nagy felhajtás az eljegyzés miatt, de annál bensőségesebb volt. Szinetár és Makranczi tudatosan óvja magánéletét a nyilvánosságtól, hiszen Dóra tanult a korábbi hibákból. A Szombat esti láz című műsorban azonban nem leplezték, hogy hatalmas szerelemben élnek, ha korábban nem is, de ekkor mindenki számára világossá vált, hogy igazán összepasszolnak” – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor.

Legnagyobb gyermeke, a 18 éves Marci édesapja Lőcsei János, balett-táncos, a hatéves Zorkáé pedig Bereczki Zoltán. Válásuk bejelentése óta boldog párkapcsolatban él Makranczi Zalánnal, sőt karácsony óta már gyűrűs menyasszonyként él Szinetár Dóra.

szinetardora3

„Nagyon köszönöm! Tényleg eljegyeztek, nem tagadom le. Sosem titkoltuk, hogy már harmadik éve nagy boldogságban élünk együtt. Nagyon örültem Zalán kérdésének, és egyértelmű volt, hogy mi a válaszom. Ennél többet azonban nem szeretnék ezzel kapcsolatban mondani” – vallotta be a színésznő.

Már féléve együtt voltak, amikor bejelentették a nyilvánosság előtt is, hogy együtt vannak. Azóta pedig közös jövőjüket tervezik, sőt a tettek mezejére is léptek. Otthonuk már készülőben van a Duna-parton, hamarosan összeházasodnak, így már csak a babaprojekt várat magára. Vagy ki tudja?

szinetardora2

„Nagyon meglepődtem, hogy ennyire érdekli az embereket az eljegyzésünk ténye. Az újságíró­kon kívül nagyon sokan gratuláltak nekem. Ma akárkivel találkoztam, legyen az a zöldséges, vagy a színházban kolléga, egytől egyig mindenkinek fülig ért a szája, és bevallom, ez nagyon jólesik. Ahhoz azonban szeretném tartani magam, amit már mondtam: a magánéletem ezen részét továbbra is szeretném megőrizni magunknak, és ebben a párom is hajthatatlan. Ő sokkal szemérmesebb ez ügyben, mint én, aki már hozzászoktam a nyilvánosság érdeklődéséhez. Ez ügyben nekem most ő az iránymutató, így nem szeretnék több részletet elárulni kettőnkről” – mesélte Szinetár Dóra a Borsnak.

Hozzászólások