Szinetár Dóra kisbabát tervez

Az ifjú feleség harmadszorra is szülne

2015/06/25

Szinetár Dóra és szerelme, Makranczi Zalán a legnagyobb titokban keltek egybe a hétvégén. Az viszont egyáltalán nem kérdéses, hogy milyen közös terveik vannak a jövőben.

Gondos körültekintéssel szervezte meg titkos esküvőjét Szinetár Dóra, aki három éve él boldog párkapcsolatban színészkollégájával, Makranczi Zalánnal. A pár még karácsonykor jegyezte el egymást, és ahogy arról mi is beszámoltunk, a múlt hétvégén egybe keltek. Csak a családtagok és néhány nagyon közeli barát volt jelen. Többen találgatják, vajon mi lehetett a hirtelen döntés hátterében. Sokan már arról suttognak, hogy Dóra talán terhes, ezért hozták előbbre az augusztusra tervezett nagy napot. Egyelőre azonban csak annyit lehet tudni, hogy mindketten szeretnének közös gyermeket.

szinetardora2

Minél előbb szeretnénk majd egy közös kisbabát” – nyilatkozta Zalán, de nem erősítette meg, hogy felesége áldott állapotban lenne. A színész csak a Nullahategy nevű oldalnak nyilatkozott, ahol elmesélte, miért akarták maximálisan kizárni a bulvárt az életükből. “Dóri végül is mindig ebben a közegben élt, ebben szocializálódott. Ebbe én léptem bele, ennek vannak következményei. Például, most elmondom, hogy szűk családi körben egybekeltünk. Férj és feleség vagyunk. Rengeteg energiánkat emésztette föl az, hogy ne tudja meg a bulvár, és ne küldjenek fotósokat az esküvőre. Szerinted ez normális? Én azt nem fogom letagadni, hogy a feleségem (miért is tenném, hiszen boldog vagyok), de mutogatni sem szeretném azt, hogy választottunk gyűrűt, ruhát, hajgumit, virágföldet, milyen lesz az esküvői menü, és nem szeretnék beszélni arról, hogy milyen érzés kimondani az igent.”

szinetár dóra

Ez tehát mindkettőjük számára komoly kihívás, hiszen figyelni kell a másik határaira, de alapvetően egyikük sem szeretné kitárni a magánéletüket a médiának. Bár Szinetár Dóra valóban ebben nőt fel, nem az a színésznő, aki minden egyes lépést megosztana életéből a nyilvánossággal.

Hogy tehát babát várna a színésznő? Egyelőre bármi megtörténhet. Az biztos, hogy Dóra már 38 éves és van két gyönyörű gyermeke. Négy évvel fiatalabb párjának azonban még nem adatott meg, hogy apa legyen, érthető, ha vágyik rá, hogy élete szerelmével is kiteljesedjen a házasságuk.

Harmadszor ment férjhez Szinetár Dóra, aki a hétvégén titokzatosan csak annyit posztolt közösségi oldalán, hogy változtatott kapcsolati státuszán. Minden jel arra utal, hogy a színésznő június 20-án újra kimondta a boldogító igent. Olvass tovább!

Szinetár - Makranczi

Hozzászólások