Szituk, amikről azt hinnéd csak a filmekben történhetnek meg

A legkellemetlenebb sztorik, amiket valaha hallottam

2018/02/09

Mindenki kerülhet olyan élethelyzetbe, ami számára roppant kellemetlen, és azt hitte ilyen bizony csak a filmekben történhet. Nos, sajnos nem! 

Történt már veled olyan, hogy azt kívántad bár elsüllyednél? És olyan, amilyen szituról azt hitted, hogy ilyen csak a filmekben létezik? Bemutatunk néhány sztorit, amiről egészen addig nem gondoltad, hogy valóban megeshet, amíg meg nem történt…

Engedjétek meg, hogy a saját történetemmel kezdjem, ami nem is olyan rég, pontosabban karácsony előtt egy nappal történt.
“A párom elvitt vacsorázni a kedvenc éttermünkbe, ahol amúgy sokszor megfordultunk már. Thai étteremről beszélünk, tehát frissen, szószosan, tűzforró wokban készítik az ételeket. Kértük a szokásos kis ételeinket, már csillogott a szemem mikor a pincér hozta az ínycsiklandó, gőzölgő tál ételt. Azonban itt következik a bibi: a kedves felszolgáló fiú (teljesen irónia mentesen írom ezt) azzal a lendülettel, ahogy lerakta VOLNA az asztalra a tányért az ölembe borította a szószban tocsogós, tűzforró tésztás ételt. Hogy minden klappoljon vékony harisnya volt rajtam, így a legkisebb problémám az volt, hogy a derekamtól lefelé kb. fél kiló tészta borítja a testem. Az már inkább zavart, hogy azonnal vérvörös lett a combom, s olyannyira elkezdett lüktetni, hogy úgy éreztem máris amputálni kell a lábam. A személyzet tökéletesen kezelte a helyzetet, azonnal segítettek és a vacsora összértékét átvállalták magukra. Óriási szerencsce, hogy térdig ér a kabátom így csak a cipőmről tudták eldönteni a járókelők, hogy hol is vacsoráztam…Mellékesen azóta is ez maradt a kedvenc helyem.” 

kiborult_etel

A következő történetet egy kedves kolléganőm mesélte egy délelőtti meetingen, ahol ezekhez hasonló sztorikat osztottunk meg egymással.
“A karácsonyi időszakban történt az eset. A szüleimmel és a párommal elmentünk moziba. Alig kaptunk már jegyet, de végül szerencsénk volt, így az egyik sor közepén foglalhattunk helyet. A legjobb az egészben, hogy itt mindenki átmászik rajtad, aki elkésik. Már az előzetesek mentek, mikor megérkezett egy pár. A srác, ahogy leült az ölembe borította az egy literes kóláját. Eléggé felháborodtam, ugyanis tele volt a mozi, így kénytelen voltam a két órás filmet végigülni azon a helyen, a lucskos, jéghideg kólás plüss ülésben. Mindennek a tetejébe a srác barátnője flegmán odalökte mikor szóvá tettem a pasinak, hogy ez elég zavaró, hogy “a film után majd meghívlak egy kólára…” hát kösz!” 

Ezt a kis szösszenetet a legjobb barátnőm mesélte múlt héten mikor elmentük koktélozni.
“Én az az ember vagyok, aki télen 3 nadrágban, 2 harisnyában és 4 pulóverben plusz kabátban közlekedik, orrig lehúzott sapkával. Az este, amiről mesélek különleges volt. Egy színházi előadás meghallgatására igyekeztem, ezért úgy gondoltam most az egyszer kicsinosítom magam. Szoknyát húztam, magassarkút és ki is sminkeltem magam, sőt a sapkát is elhagytam! A Soroksári úton lépdeltem, amikor is véletlen lefordultam a Gubacsi útra. (Budapesti piros lámpás negyed-a szerk.) Pár perc elteltével több tekintet is rám szegeződött. Három dolog járt az agyamban: vajon az egyik hölgy tépi meg a hajam, hogy ez az ő placca, az egyik futtató akar magának vagy egy kamionos fog leszólítani, hogy mennyi egy menet… Mindennek a tetejébe fel-alá sétáltam, mert nem tudtam merre kell menni! Szörnyen kellemetlenül éreztem magam, úgyhogy inkább hazamentem a meghallgatás helyett.” 

92843_prostitute

A következő történetekre már az interneten bukkantam:

„Megkérdeztem az egyik munkatársamat, hogy hívják a kisfiát. Azt felelte, hogy Legolas. Két percig nevettem, mire rájöttem, hogy ő nem nevet velem, és hogy a gyerekét tényleg Legolasnak hívják.”

„Szendvicset akartam venni, amikor az eladó megkérdezte, hogy mi a nevem. Gyorsan rávágtam, hogy van barátom, mert azt hittem, fel akar szedni. Ő nagy szemeket meresztett és azt mondta, csak azért kérdezi, hogy mit írhat rá a szendvics dobozára.”

forrás

Hozzászólások