Szívszorító emlékéről mesélt Feke Pál

Testvér nélkül nőtt fel az énekes

2014/11/20

Gyerekkoráról és családjáról mesélt Feke Pál Szandinak és Czippán Anettnek. Az énekes szívesen emlékszik vissza azokra az időkre, ám vannak fájdalmas pillanatai is a múltból.

Szűk családban nőtt fel Feke Pál. Az ünnepekkor mindig 3 főre terítettek, ugyanis egyke gyerek volt, így csak édesanyjával és édesapjával élte meg a családi eseményeket. Ezt ő egyáltalán nem bánja, sőt boldogan idézi fel ezeket az emlékeket.

Fontosnak tartja a klasszikus családmodell fenntartását, ezért ő azon lesz a jövőben, hogy a szüleitől tanult mintát kövesse majd. Saját bevallása szerint lehetséges, hogy anyukája egy kicsit elkényeztette őt, amit azzal indokolt, hogy viszonylag sokáig aludtak együtt. Többek közt azért intelligenciájuk miatt is tiszteli szüleit, ugyanis soha nem előtte veszekedtek, pedig ők is megvívták a hétköznapi harcokat.

Mosolyogva idézte fel azokat a pillanatokat is, amikor színházat csinált szobájából, vagy olykor az egész házból. Ilyenkor kizárta szüleit, hogy csak a produkciójára koncentrálhasson. A vasalóból füstgépet, a diavetítőből pedig fejgépet készített az ifjú tehetség. Emellett egy fotó is bizonyítja kreativitását, amin egy kottatartót használ állványként, a tetején pedig alufólia helyettesíti a mikrofont.

fekepal2

Sajnos azonban nem csak örömteli történetek bukkantak fel a múltjából. A mai napig is megkönnyezi azt a pillanatot, amikor el kellett búcsúznia németjuhász kutyáját. Együtt nőttek fel, ezért nem is csoda, hogy az utolsó pillanatok szívszorítóak voltak közös életükben. Cézár megbetegedett, ezért Pali édesapja kénytelen volt elvinni az állatorvoshoz, hogy elaltassák. Az énekes négylábú barátja azonban még utoljára visszanézett szerető gazdájára…

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Hozzászólások