Szó-petting: érd el, hogy a pasi remegjen érted!

Így őrjítheted meg a férfit!

2015/01/20

Ugye te sem hiszed, hogy csak ágyban, párnák közt csábíthatod el a párodat? A szex már jóval az ágy előtt elkezdődhet. Próbáld ki a szó-pettinget!

Már a munkahelyeden, vagy ha ott nincs rá lehetőség, kedved, vagy nem szeretnél nagyon felizgulni, akkor hazafelé mindenképp kipróbálhatod a szó-pettinget.

Miből is áll ez?
Nincs más dolgod, mint összeszedni a gondolataidat és minden kreativitásodat, vagy csak szimplán elengedni a fantáziádat és spontánnak lenni.

A szó-petting beszélgetés közben is alkalmazható – pláne, ha együtt dolgoztok vagy az egyik kollégád a kiszemelted -, de írásban biztos, hogy célt érsz.
Abban az esetben mindenképp, ha nem vagytok egy helyiségben, de szeretnél valami kis pikáns vágyat a tudtára adni.

iStock_000055203100_Small

– Utalj arra, hogy milyen éhes vagy, és de jól esne egy finom husi, vagy éppen valami tejszínes nyalánkság… (ugye nem kell elmagyaráznunk, hogy mire fog asszociálni)

– Vagy esetleg arra, hogy vásároltál egy új fehérneműt, de lehet nem áll jól, megnézné-e rajtad…

– Biztos, hogy nem hagyja hidegen, ha felveted neki, hogy mennyire jól esne kádba bújni vele, miután dideregve megérkeztél a munkából.

iStock_000024508071_Small

– Elolvad majd, ha azt írod neki, hogy mennyire várod, hogy olajosan átmasszírozd a hátát, majd ha nem bánja, te is megkérnéd, hogy a fenekedet gyúrja meg egy kicsit.

A többit rád bízzuk, de a legfontosabb, hogy ne hanyagold el a szexis üzeneteket és megjegyzéseket, mert ahogy majd te is észreveszed, igencsak felforrósodik majd a hálószobátok mindettől és még a több éves kapcsolatok is újra fellángolhatnak.

Hozzászólások