Szóba sem áll egymással a két sztár

Teljesen elhidegültek egymástól

2015/03/18

Még a közös gyermek sem elég kapocs ahhoz a két színész között, hogy szóba álljanak egymással. Olyannyira elhidegültek egymástól, hogy már csak közvetítőn keresztül kommunikálnak.

Tom Cruise és Katie Holmes egyszer volt nagy szerelme már rég a múlté. Az egykori házasok a válást követően teljesen eltávolodtak egymástól, még Suri sem képes összekötni őket. Bár ez utóbbit Katie nehezményezi, azt azért ő sem bánja, hogy nem kell tartania a kapcsolatot egykori férjével.

Az egyik külföldi hírportál bennfentese szerint semmilyen kommunikáció nincs a sztárszülők között, még a Surit érintő kérdésekről – úgy, mint nevelés, láthatás, stb. – is csak közvetítőn keresztül beszélnek. Mind Tom, mind pedig Katie oldaláról rengeteg a rossz érzés a másik iránt, úgyhogy még csak a szándék sincs meg bennük, hogy ezen változtassanak.

Az egyetlen dolog, ami nagyon zavarja Katie-t , hogy Tom szerinte nem eléggé veszi ki a részét a gyereknevelésből. A színész a Mission Impossible 5 forgatásai miatt az elmúlt egy hónapot például Londonban töltötte, így esélye sem volt rá, hogy vele legyen a kislánya. És bár a hozzá közelállók azt mondják, Cruise igenis aktívan részese Suri életének, az anyuka ezzel kevésbé ért egyet.

katieholmes
Az egykori házaspár ma már inkább elkerüli egymást

Katie körül mostanában szárnyra kapott a hír, hogy már egy éve randizgat a színész Jamie Foxx-szal. Így az is megeshet, azért sem bánná, ha Tom több időt töltene közös lányukkal, hogy végre ő is élhesse kicsit a saját életét. A színésznő az elmúlt években teljesen elzárkózott a férfiaktól, de mostanra megérett benne, hogy nyitott legyen a szerelemre.

Tom Cruise már eddig is többször fejezte ki nemtetszését exneje választottjait illetően, akik szerinte rossz hatással voltak lányára. Bár körülötte is felröppentek pletykák titkos kapcsolatáról, felmerül a kérdés, vajon mit szól az új szerelemhez?! A botrányoktól mentes Jamie megfelelő pótapának tűnhet? Mindenesetre egy biztos, Jamie Foxx és Katie Holmes egyelőre nem vállalták nyilvánosan kapcsolatukat, így az is lehet, csak újabb pletykáról van szó.

Hozzászólások