Szőke bombázóval újított be Hamilton

20 éves topmodellre cserélte Nicole Scherzingert

2015/05/27

Nem sokáig maradt egyedül Lewis Hamilton, hiszen februárban szakított Necole Scherzingerrel, máris lányok hada ostromolja a Forma-1 pilóta szívét. A külföldi bulvárlapok most egy 20 éves szupermodellel, Gigi Hadiddal hozták össze, miután együtt jelentek meg egy jótékonysági rendezvényen.

Lewis Hamilton nem is próbálja tagadni, hogy lányok hada veszi körül, hiszen örömmel pózol szupermodellekkel akár a boxutcában, akár másik rendezvényen van. Legújabb kiszemeltje Gigi Hadid topmodell, akivel korábban a Mozi az AIDS ellen elnevezésű jótékonysági rendezvényen jelentek meg együtt, és egy pillanatra sem próbálták eltitkolni, hogy van közük egymáshoz.

A Forma-1-es pilóta csapatánál is többen pletykálnak arról, hogy a világbajnok és a fiatal modell közeli viszonyt ápolnak, amit az is megerősített, hogy a hétvégi Monacói Nagydíjra Gigi Hadid is ellátogatott barátnői, köztük Kendall Jenner kíséretében, és együtt fotózkodtak a csapat istállójában. A modellek és a pilóta egyébként korábban többször is buliztak már együtt, Hamilton már a Kardashian családba is bejáratos.

gigi hadid
Ilyen szexi Gigi Hadid a Pirelli naptárában

Lewis Hamilton februárban vetett véget a Nicole Scherzingerrel évek óta folytatott se veled-se nélküled viszonynak, és bár először úgy tűnt, ez a szakítás csak ideig-óráig tart, úgy tűnik, a sztárpilóta kezdi kiheverni a viszonyt.

Az kétségtelen, hogy a világbajnok pilótának remek ízlése van a nők terén, hiszen Nicole Scherzingert korábban a világ legszebb nőjének is megválasztották, de új kiszemeltje, Gigi Hadid sem kispályás bombázó: szerepel többek között a Pirelli 2015-ös naptárjában, és az ausztrál Vouge magazinban is szerepel – melltartó nélkül.

Hozzászólások