Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

Az egyik legjobb nyárindító fesztivál

2016/06/14

A mai nappal kezdetét vette a Szolnoki Tiszavirág Fesztivál. Azonban nem kell aggódni, még 4 napig tartani fog, így még ellátogathattok rá!

A mindenki számára nyitott, ingyenesen látogatható Szolnoki Tiszavirág Fesztivál 2015-ben a Jász-Nagykun-Szolnok Megye Turisztikai Értéke kitüntető címét elnyerő – az ország egyik legjobb nyárindító rendezvényének kikiáltott fesztivál.

Az évtizedes hagyományhoz híven a Tisza-folyó partján, belvárosi zöldterületen, vénséges gesztenyefák árnyékában, szuperhangulatos környezetben megrendezésre kerülő fesztivál nem csupán hazánk átellenes szegleteiből, de szerte Európából, alkalmasint a tengeren túlról is fogad vendégeket, zenészeket és kiállítókat.

Unatkozni senki sem fog, hiszen öt napra három tucat külföldi és hazai zenekar, két tucat pincészet, elsőrangú kézműves sörfőzdék és pálinkaházak, változatos kulturális programok, kézműves vásár, szabadtéri mozi, nyugi és izgalmak, rengeteg barátság és feledhetetlen élmények sokasága garantálja az egyedülálló és utánozhatatlan Tiszavirág-hangulatot!

További részletek a http://www.tiszaviragfesztival.hu/ oldalon!

Hozzászólások