Szomorú! Elgázolták Ryan Reynoldsot

Majdnem apa nélkül maradt újszülött gyermeke

2015/04/13

Blake Lively sármos férje és pár hónapos gyermekük édesapja, Ryan Reynolds majdnem életét vesztette ma egy lesifotós miatt. Arról nem is beszélve, hogy a gondatlan sofőr nem kímélte a sztárt.

Ryan Reynolds színész, Blake Lively gossip girl férje éppen szállodája előtt sétált Vancouverben, amikor egy paparazzi nagy gázzal kihajtott a hotel földalatti parkolójából, és azzal a lendülettel el is ütötte a sztárt.

A legszörnyűbb az egész történetben, hogy a sofőr azonnal elmenekült a helyszínről, magára hagyva Reynoldsot, akit felesége és kisgyermeke várt haza.

rr

Szerencsére a színész nem sérült meg súlyosan, de azonnal kórházba kellett szállítani, ahol a szakértő orvosok ellátták. A legnagyobb segítséget a helyszínen lévő járókelők nyújtották, Ryant ugyanis nekik köszönhetően szállították a legközelebbi kórházba, így nem történhetett komolyabb baj.

A lesifotóst egyelőre nem sikerült kézre kerítenie a rendőrségnek, de egészen biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan megtalálják és elnyeri méltó büntetését.

Remélhetőleg a fiatal apuka hamar felépül és gyönyörű feleségével, gyermekével lehet újra.

Hozzászólások