Szomorú: Meghalt a Barátok közt szereplője

Még nem tudni, ki végzett vele

2016/01/05

Nagyon szomorúak a Barátok közt rajongók, hiszen az egyik kedvenc szereplőjük távozott az élők sorából.

received_2491012060986581
robi
Pásztor Tibor karakterét eltették láb alól (Fotó: RTL Klub)

Gyászol az ország kedvenc sorozatának összes rajongója, hiszen az egyik legújabb karaktertől máris örök búcsút kellett venniük. Szerencsére a Schneider Róbertet játszó Pásztor Tibor valójában jól van, karakterét azonban könyörtelenül kiírták a sorozatból.

A történet szerint Robi élete legboldogabb napját élte volna át, hiszen annyi viszontagság után végre feleségül vette a Varga Izabella által alakított Balogh Nórát. Sokáig azonban mégsem örülhetett az újdonsült férj-szerepnek, hiszen (mint ahogy a sorozat egyetlen esküvőjén sem),  a nagy nap nem telt el konfliktus nélkül.

A Barátok közt Robijának halálát elég sokan kívánták, így azt pontosan még nem tudjuk, ki ütötte le a sármos üzletembert egy gyertyatartóval, amit azóta Peti rejteget, ezzel kockáztatva saját magát az elkövető védelméért cserében. A fanatikus rajongók sejthetik, hogy a Csórics Balázs által megformált Rudinak volt a legjobb oka arra, hogy eltegye láb alól, ráadásul bizton állította Aliznak és Krisztiánnak, hogy egy darabig Robi senkinek nem fog bosszúságot okozni…

Mindenesetre mi nagyon sajnáljuk, hogy a jóképű színésznek távoznia kellett a sorozatból, de ki tudja, talán valamilyen váratlan fordulat még feltámasztja a kedvenc karakterünket.

Hozzászólások