Szórakozás és kultúra a Müpa kültéren

Szórakozz és kultúrálódj egyszerre!

2016/12/19

A december 4-én megnyíló Müpa Kultúr Kültéren a Müpa Hangjáték, egy valódi jégpálya és a mellette levő sátorban színvonalas programok várják a közönséget. 

A Müpa Sátorban gyermekműsorok, könnyűzenei koncertek, látványos újcirkuszi előadások fogadják az ide érkezőket, akik nemcsak a produkciókat nézhetik meg, hanem igazi téli örömöknek hódolhatnak: forralt bort kortyolhatnak, illetve a Rádió zenéire akár korcsolyázhatnak is. 

Új minőségben élhetik át látogatóink a téli élményeket a december 4-én megnyíló Kultúr Kültéren, ahol a Müpa Hangjáték, egy valódi jégpálya és a mellette levő sátorban színvonalas programok várják a közönséget. A Sátorban gyermekműsorok, könnyűzenei koncertek, látványos újcirkuszi előadások fogadják az ide érkezőket, akik nemcsak a produkciókat nézhetik meg, hanem igazi téli örömöknek hódolhatnak: forralt bort kortyolhatnak, illetve a Rádió zenéire akár korcsolyázhatnak is. A jégpályát az előadásainkra szóló jeggyel ingyenesen használhatják. A sok gyermekprogram lehetővé teszi, hogy az egész család tartalmasan töltse el idejét a Kultúr Kültéren.

December 4-étől 23-áig az előcsarnokban újra kipróbálhatják a nagy sikerű Hangjátékot is, amely már egy éve szórakoztatja a közönséget. Az interaktív zenedoboz repertoárja új dallamokkal várja a kíváncsiakat. Az élményeket január 6-áig élvezhetik a Müpába látogatók.

Az eseményt itt találod meg!

Hozzászólások