Szórakoztató filmbe illő esküvős sztorik

Történetek, melyre tuti emlékezni fog az ifjú pár!

2018/08/09

Mindenki mesés esküvőre vágyik, amely tökéletes. Azonban a filmbe illő menyegző lehet, hogy attól az, mert humoros, szórakoztató dolgok történnek.

A Bright Side összegyűjtött néhány olyan esetet, amely filmbe illően aranyos, vicces, szórakoztató. A következő sztorik mind a Nagy Nappal kapcsolatban történtek  és habár néhány elég kellemetlen, tuti emlékezetessé teszik az esküvőt. 

wedding-fail-fallon-GyF

“Az esküvőnk előtti estén a párom megkérdezte, hogy ő hanyadik férfi számomra. Hosszas gondolkodás után bevallottam neki, hogy a tizedik. Elkomolyodott az arca, majd ennyit mondott: “Igazi mérföldkő vagyok számodra.”

“Sok gyerek volt az esküvőnkön. Néhány apróság hozta a fátylat utánam, azonban útközben úgy döntöttek lovagolnak rajta egy kicsit, és elkezdték a másik irányba húzni, amint beléptünk a terembe. Én ösztönösen haladtam volna tovább előre, ők viszont továbbra is a másik irányba húzták. Ennek eredményeként hanyatt estem.”

“Mindig kinevettem és piszkáltam az egyik barátomat, amiért háromszor ment férjhez ugyanahhoz az emberhez. Most ő csesztet engem. Jövőhéten férjhez megyek…az exférjemhez.”

“A húgom esküvőjén az anyakönyvvezető belekezdett a szokásos mondókájába: “Te, Jack, beleegyezel…” A vőlegény megszakított a szöveget: Mindenbe beleegyezek, mert szeretem Annat.” A gond csak az, hogy a húgom neve Karen.”

weddingFail2

“Amikor férjhez mentem vörös ruhát választottam, mert nem akartam fehérben lenni, mint mindenki más. Amint beléptünk a terembe megfagyott bennem a vér. Az anyakönyvvezető pont ugyanolyan ruhát viselt, mint én. Még ma is nevetünk ahányszor megnézzük az esküvői képeket.”

“A legjobb barátom hamarosan férjhez megy. A közelmúltban ültem a buszon és a beszédemre készültem, melyet az esküvőn fogok mondani. Tátogtam a szöveget, remegett a szám, bámultam ki az ablakon és a szemem megtelt könnyekkel. Akkor eszméltem fel, mikor valaki megbökdösött, hogy jól vagyok-e és már tucatnyian álltak körbe, hogy figyeljenek rám. Nem értettem az egészet, majd megláttam, hogy a busz végállomása egy elmegyógyintézet.”

Hozzászólások