Szorcsik H. Viki ezzel a férfivel randizik?

Titkos szeretővel kapták lencsevégre

2015/10/06

Az elmúlt időszakban Szorcsik H. Viki gyermekelhelyezési ügyétől volt hangos a sajtó, most úgy tűnik, időközben rátalált a szerelem is.

A színésznő éppen befejezte az RTL Klubbon hamarosan induló Válótársak című sorozat forgatási munkálatait, így feltehetően több ideje jutott a ismerkedésre. Az egyik budapesti pláza kihalt folyosóin kapták lencsevégre a göndör szépséget.

“Nem békültem ki gyermekeim apjával, bár rendszeresen elviheti a kicsiket. Eszem ágában sincs elszakítani tőle a gyerekeit” – mondta Viki a Blikknek. “Sokan próbálnak mellém állni ebben a nehéz időszakban, segítenek nekem, amiben tudnak, s ő is egyikük, akivel láttak. A gyerekeim és a munkám mellett azonban egyelőre csak mellékszereplő lehet bárki.”

szorcsik_h_viki

A képeket elnézegetve elindult a kommentáradat, mert azért lássuk be, egynéhány fotó valóban túl beállított, pláne nagyon közeli ahhoz, hogy csak véletlen lesifotóról legyen szó. Ha Szorcsik még nem szeretné megmutatni párját a nagyvilágnak, az érthető, hiszen az utóbbi időben rengeteget foglalkozott vele és exférjével a sajtó, amely témák közül nem maradt el a szexuális bántalmazás és a gyereklopás sem. Ilyen hánytatott lelkivilággal valóban nehéz lehet újra nyitni, tehát érthető, ha a színésznő még óvatosan nyilatkozik a kapcsolatukról. “Sokat segít, mert rengeteg hivatalos ügyet kell intéznem, mellette forgatok, és a gyerekeim Dunakeszire járnak oviba, bölcsibe, miközben a fővárosban élek. Valóban jólesik, hogy számíthatok egy erős férfi védelmére, biztonságban érezhetem magam, és ő is, ahogy más barátok, próbálnak minél több terhet levenni a vállamról. Igen, boldog vagyok, mert velem van a kislányom, Zara és a kisfiam, Andriska, de sok idő kell még, hogy képes legyek újra a szerelemre”.

A férfi egyébként jóval idősebbnek tűnik a fiatal anyukánál, őszes halántéka és kiállása egy bő negyvenes férfire utal, aki a véletlenül beállított képeken is szeretetteljesen fonja át Vikit, így csak drukkolni lehet nekik, hogy kiteljesedjen a szerelem. A képekért kattints IDE!

Egyre mélyül Szorcsik H. Viki és volt párjának vádaskodásba forduló vitája, ugyanis az egykori sorozatszínésznő azt állítja, miután összekaptak a gyerekeken, hogy egykori szerelme rendszeresen verte, míg együtt voltak. Olvass tovább!

szorcsik_h_viki_es_gyerekei

Hozzászólások