Szorcsik H. Viki hűtlensége miatt került bajba?

Az anyuka nem is foglalkozik a gyerekeivel?

2015/09/11

Egymásnak feszült Szorcsik H. Viki és volt párja: a szerelmesek öt év után szakítottak, a gyerekek elhelyezésén azonban nem tudnak megegyezni. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint volt kedvese elrabolta két gyereküket, az apuka szerint azonban Viki nem akar foglalkozni velük.

Nehéz lenne igazságot tenni Szorcsik H. Viki és volt kedvese ügyében akik, teljesen ellentétesen emlékeznek arra, mi vezetett odáig, hogy a színésznő hetek óta nem találkozhat két kisgyermekével. A pár öt éve tartó kapcsolata néhány hete ért véget, Andriska és Zara azóta az apukájánál van, aki Viki szerint erőszakkal vitte el őket.

szorcsik_h_viki_es_gyerekei
Viki és a gyerekek

„Kedden úgy döntöttem, hogy elmegyek a kisfiamért az óvodába, de megelőztek sajnos. A sógornőm ott volt már, így engem be se engedtek. Az óvoda előtt veszekedtünk a kisfiam füle hallatára az utcán. Beültem az autójába csak azért, hogy Andriskával lehessek. Aztán odamentem a házhoz, és kértem, hogy lássam Zarát, de azt mondták, menjek be, ha látni akarom, mert beteg, így ő nem jöhet ki. Féltem tőlük, így nem mertem be­menni. Arra nem voltak képesek, hogy karjukban kihozzák egy puszira hozzám, azt sem tudom, Zarának mi a baja, volt-e orvosnál. Kisfiamat el tudtam lopni másfél órára, játékboltban választott ma­gának egy autót, s a kislányomnak egy babát küldtem vele” – mondta a Blikknek Viki.

Csakhogy volt kedvese, Klötz András egészen máshogy látja a dolgokat: szerinte a színésznő hagyta ott a kicsiket nála, miután egy buliban megismerkedett egy másik férfival.

„Egy buliban megismert valakit, azzal lépett le. Azóta, több mint egy hónapja, nem jött, hogy megnézze a gyerekeket. Két hét után SMS-ben érdeklődött, mikor jöhetne, és meg is írtam: bármikor! De csak most, kedden, egy fotóssal és újságíróval jött, hogy elvinné a kisfiát. El is vitte, de egy óra múlva visszahozta. Gyakran vittem a gyerekeket kirándulni, wellnessezni, hogy a lehető legkevésbé érezzék a változást. Az egyik ilyen kirándulás után úgy értünk haza, hogy az otthonunk szinte üres volt. Viki elvitte a gyerekek összes cuccát. Nem szeretnék vele rossz viszonyt, a gyerekeknek is szükségük lenne rá. De ha nem jön, nem tehetek ellene” – mondta a Borsnak a színésznő volt párja, aki tagadja, hogy valaha bántotta volna Vikit. 

Egyre mélyül Szorcsik H. Viki és volt párjának vádaskodásba forduló vitája, ugyanis az egykori sorozatszínésznő azt állítja, miután összekaptak a gyerekeken, hogy egykori szerelme rendszeresen verte, míg együtt voltak. Olvass tovább!

szvp

Hozzászólások