Szorcsik H. Viki Stohl ágyában kötött ki

Kétszázezret kapott érte a színésznő...

2015/09/14

Visszatér a képernyőre Szorcsik H. Viki, a Jóban Rosszban egykori szereplője, méghozzá úgy, hogy nem akárkit visz ágyba: Stohl Andrást. A színésznő az RTL klub új sorozatában kapott epizódszerepet.

Szorcsik H. Viktória az utóbbi időben leginkább azzal került a címlapokra, hogy egykori élettársával nagyon megromlott a kapcsolata, amiből kölcsönös vádaskodások lettek, és továbbra is megy a harc kettejük között a gyermekeikért. Az élet azonban nem áll meg.

A színésznő újra feltűnik a képernyőn, az RTL Klub legújabb sorozatában, a Válótársakban kapott epizódszerepet, ahol Stohl András partnere lesz, ráadásul rögtön egy szexjelenettel tér vissza, a munkáért pedig a Bors információi szerint kétszázezer forintot kap. A konkurens kereskedelmi csatornától, a TV2-től érkező Szorcsik H. Viki a lap kérdésére nem cáfolta a hírt.

stohl
Stohl szereti a nőket. Mármint a szerepe szerint

“Nyilván nem véletlenül osztották rám ezt a szerepet – mondta az újságnak korábban Stohl András. – Mindig is nagyon kedveltem a női nemet, imádok bókolni, és azt is, ha sikerem van a nőknél. De számomra is rendkívül fura volt, hogy milyen fájdalmat tud okozni az ember akár csak egy ártatlan flörttel is. A sorozatbéli karakteremnek ráadásul nem jelent semmit az a nő, akivel csalja a feleségét.”

Az RTL Klub egyelőre nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Hozzászólások