Szorcsik H. Vikit rendszeresen bántalmazták?

Nő a viszály: ezt állítja volt párjáról

2015/09/07

Egyre mélyül Szorcsik H. Viki és volt párjának vádaskodásba forduló vitája, ugyanis az egykori sorozatszínésznő azt állítja, miután összekaptak a gyerekeken, hogy egykori szerelme rendszeresen verte, míg együtt voltak.

A Jóban Rosszban egykori színésznője, Szorcsik H. Viki azt állítja, hogy volt párja nem adja nei vissza a gyermekeit, pedig többször is felszólította erre. A férfi egészen másképp emlékszik a történtekre, amire volt párja úgy reagált, hogy újabb részleteket fedett fel a pár múltjából.

“Augusztusban rávettem, hogy utazzunk el együtt egy vidéki fesztiválra, gondoltam kettesben rendbe hozzuk a kapcsolatot. Sokan felismernek, én pedig kedves természetű vagyok, hamar barátkozom. Egy szórakozóhelyen a párom meglátott néhány férfival beszélgetni. Ettől kiborult, a Tisza partján rugdosni kezdett, és megütött. Szerencsére egy közös ismerősünk lefogta” – nyilatkozta a Bilkknek.

szvp
Szorcsik H. Viki egykori párjával

Szorcsik H. Viki jelenleg a barátainál lakik mert állítása szerint fél egykori párjától és annak családjától, anyósa már meg is fenyegette. A volt élettársezúttal sem így emlékszik a történtekre, és ennek érdekében még a hazugságvizsgálót is hajlandó lenne vállalni.

“Anyósom megpróbált mindenbe beleszólni, de a párom nem állt ki mellettem – emlékezett Szorcsik. – Úgy kellett elkéredzkednem tőle, hogy a barátnőimmel találkozhassak, míg ő minden hét végén kimaradt. Soha nem mentünk el vacsorázni, egy szál virágot sem kaptam, a párom nem segített a háztartásban sem, viszont ok nélkül egyre féltékenyebb lett. Sokszor elvette a telefonomat, hogy megnézze, kivel beszélek.”

szorcsik_h_viki_es_gyerekei˝Nem volt már normális az életünk! A mindennapos veszekedések pokollá tették a régi szerelmet. Sokszor költöztem el édesanyámhoz, de a gyerekek miatt mindig visszamentem Andráshoz. Tavaly nyáron már rendőrök segítségével kaptam csak vissza Andriskát. Nővéremhez mentem a gyerekekkel, a volt párom pedig közben a húgával, a sógorával és az anyukájával beköltözött a nevemen lévő önkormányzati lakásomba. Ezt is eltűrtem, mert próbáltam normális mederben tartani a kapcsolatot. A testvéreimmel apa nélkül nőttünk fel, nem akartam ilyen sorsot a gyerekeimnek. Három hete három napra odaadtam a gyerekeket láthatásra az apjuknak, azóta nem találkoztam velük˝ – mesélte Szorcsik H. Viki pár napja.

Hozzászólások